Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

Discussie over de zwakzinnigenzorg

En verder: gitaar, disco, professional & paren

Geplaatst op dinsdag 4 maart 1997 | door: Huib Zegers

"Een platform voor informatie-uitwisseling en discussie over de zwakzinnigenzorg. Het wil de communicatie bevorderen tussen (iedereen die zich betrokken voelt bij) mensen met een verstandelijke handicap", zo omschrijft het sober uitgevoerde ZetNet zichzelf. De haakjes kan de redactie van ZetNet wel weghalen, want de inhoud lijkt niet bestemd voor mensen met een verstandelijke handicap.
http://www.antenna.nl/zetnet/

De doelgroep van Klassiek Gitaar Nederland is overduidelijk: klassiek gitaristen en liefhebbers van dit genre. Masterclasses, concertagenda's en andere wetenswaardigheden over klassiek getokkel zijn op heldere wijze op deze site samengebracht.
http://www1.tip.nl/users/t996919/

Een 'idem-dito' aan mogelijkheden biedt de website van de bekende Utrechtse discotheek Scala. Zo kun je een rondleiding krijgen, er zijn aankondigingen van feesten in heel Nederland, en op gezette tijden (aangegeven op de homepage) worden er live-beelden van de dansvloer op het net gezet. Alleen jammer dat een nieuwe site verouderde info verstrekt over het rooster van hun eigen DJ's.
http://www.scalacafe.nl

Internet-professionals hebben het sinds gisteren een stuk gemakkelijker. Dat beweren althans Jonas Nouwen en Stefan Verkerk, die van start zijn gegaan met Dagelijks.com. De site bestaat uit drie delen. '365 dagen' biedt de laatste Planet Multimedia, ZDNet News, Packet en een keuze uit een lijstje waarin WebWereld vergeten is. 'Tools' biedt bekende net-software, searchengines, een telefoonboek, de NS-reisplanner en meer van dat soort zaken. In 'Unhype' wordt "hype van unhype gescheiden". Snapt u wel ?
http://www.dagelijks.com

Loslopende mannen hebben niets te zoeken (op een enkel ondeugend amateurkiekje na) bij Angela's Paren Dating. Alleen he-paren en bi-vrouwen mogen het Walhalla van de "ondeugende spelletjes zonder fin. bed." betreden.
http://home.pi.net/~ttbjjv/angela.html


NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd. Deze aflevering had oorspronkelijk geen rubrieksnaam.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

Overzicht: maart 1997 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1997-2004