Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Hilversum-haters en KinkFM-kotsers

Vanaf vandaag weer op WebWereld: een bonte verzameling URL's.

Geplaatst op woensdag 3 februari 1999 | door: Huib Zegers

- De Continental Six is een Nederlandse Dixielandband die overal ter wereld optreedt. En van Nieuw-Zeeland tot Lutjebroek lachen ze zich kapot als ze zien dat de Continental Six uit zeven muzikanten bestaat.
www.xs4all.nl/~contsix/

- "Popzender-zoekers, Hilversum-haters, DJ-doemers, KinkFM-kotsers", jullie kunnen je allemaal achter de actie gaan staan om Studio Brussel op de Nederlandse kabel te krijgen.
huizen.dds.nl/~stanneke

- Als je bedrijf in Lelystad is gevestigd en je leidt helikopterpiloten op, moet je het dan echt Lelykopters BV noemen? En dat geluid? Dat wordt niet veroorzaakt door een kapot kabeltje naar je boxen maar door een onvervalste Lelykopter!
www.helikopters.nl

- Een fanfare die "Voor Eer en Deugd" heet mag zich in onze warme sympathie verheugen.
deugd.webjump.com

- Hier een tip voor Hare Excellentie mevrouw Annemarie Jorritsma: Pimpy Cars Online is een website volledig gewijd aan pooierbakken. Dat is nog eens wat anders dan zo'n duffe dienstwagen.
members.xoom.com/pimpycars

- Het Friese Joure is altijd gezellig. En de omgeving is er mooi. En je komt er tot rust. En je kunt er zwemmen in een subtropisch golfslagbad. En je kunt er winkelen. En je kunt er…. ach het is te veel om op te noemen.
members.xoom.com/joure/home.htm

- Zou James Last al lid zijn van de Stichting Componisten van Overbodige Muziek?
www.tref.nl/oostgroningen/st-com/

- Stichting Tango Maastricht is een kleine organisatie in Maastricht die tango-cursussen, workshops en salons organiseert.
home.wxs.nl/~vdmeerr/tango/tango.html

- Sommige geraffineerd eenvoudige teksten bevatten vaak doordenkertjes. Tekstschrijver Gert Fokkens zegt in zijn 'Bladerboek': "Veelzijdigheid is mijn specialisme". Oef.
www.gertfokkens.nl

- Voor Cyber Kids: Making Friends Com. is een online winkel voor kindersoftware en -boeken. Op de site vind je allerhande knutseltoestanden zoals aankleedpoppen.
www.makingfriends.com


NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: februari 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004