Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Gesponsorde Goedheiligman verloot 150 Furby's

Surf mee van de Fabeltjeskrant tot Sinterklaas

Geplaatst op vrijdag 5 november 1999 | door: Huib Zegers

Niet alleen voor Cyber Kids:
"Dag lieve kijkbuiskinderen..." Alle bewoners van het Grote Dierenbos zijn terug. Niet op de televisie, maar op het internet, jawel. Je vindt hier niet alleen informatie over de dieren uit het Grote Dierenbos, maar ook over het ontstaan van de Fabeltjeskrant, de populariteit van de serie en de merchandise die in de loop der jaren op de markt is gebracht. Verder wordt er aandacht besteed aan Jean de la Fontaine, de vader van de fabel. Daarnaast komt er iedere maand een nieuwe fabel op de site die wordt voorgelezen door Meneer de Uil, jawel.
http://www.fabeltjesweb.nl

In de Staatsbossen rond de gemeente Hardenberg is een permanente ATB route, met een lengte van 21 kilometer, aangelegd. Mevrouw Marian Muller-Nijland, wethouder van de Gemeente Hardenberg, heeft deze ATB route "op ludieke wijze" officieel in gebruik gesteld.
http://home.wanadoo.nl/oldemeijer

Historia Mathematica is een tijdschrift voor de geschiedenis van de wiskunde.
http://www.math.uu.nl/hm

Sprekend Brabant is een "Regionaal Internet magazine voor de provincie Brabant". Midi pingelend Brabant was een betere naam geweest.
http://www.sprekendbrabant.nl

Voor Cyber Kids:
Volgende week zaterdag komt Sinterklaas in het land. Zijn sponsoren kunnen niet wachten en hebben nu al een Klaassite op het web gekwakt. Je kunt daarop onder andere aan een wedstrijd meedoen. Voor 150 gelukkigen zijn er Furby's te winnen.
http://www.5december.nl

NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: november 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004