Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Autobedrijf maakt geprivatiseerde versie van "Opsporing verzocht"

Surf mee van een reële inbraak op internet tot zelf een stad maken

Geplaatst op woensdag 10 november 1999 | door: Huib Zegers

De directie van autoverhuurbedrijf HuurMij! uit de Leidse regio is het zat. Recentelijk beleefde het bedrijf de vijfde inbraak. Op de site van het bedrijf kan je nu foto's gemaakt met een bewakingscamera bekijken en een video van de inbraak downloaden. Degene die met de gouden tip komt ontvangt vijfduizend pietermannen.
http://www.huurmij.nl/inbraakbeelden/index.htm

Kies en maak je eigen (virtuele) Millennium Baby. Zie hoe je foetus, die je zelf een naam kunt geven, groeit en ter wereld komt in 2000.
http://www.millenniumbaby.nl

Er zijn mensen die neerstorten aan een elastiek, oftewel Bungee Jumping, het summum van opwinding vinden. Voor hen is er Bungee Zone, een zeer uitgebreide site over deze vallende hobby
http://www.bungeezone.com

De Nederlandse Vereniging van Belangstellenden in het Brandweerwezen onderhoudt een vlammende site, met onder andere inzetverslagen. Bovendien kan je je abonneren op een nieuwsbrief met brandnieuwe informatie.
http://www.brandweer.org

Voor Cyber Kids:
Met Make a town, een gratis Windows-programma, kan je zelf een huizen, winkels en een bibliotheek uitprinten, kleuren en in elkaar zetten.
http://www.wolfenet.com/~por/foldup.html

NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: november 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004