Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Tips voor het kopen van een kerstboom

Surf mee van Santa's Workshop tot een wereld vol kikkers.

Geplaatst op woensdag 8 december 1999 | door: Huib Zegers

- Op Santa's Workshop geven mevrouw Claus en Santa zelve handige tips voor kerstmis. Bijvoorbeeld waar je op moet letten als je een kerstboom gaat kopen.
http://home1.gte.net/santa

- Ongetwijfeld is Wim T. Schippers één van de creatiefste geesten in ons Polderland. Het is dan ook terecht dat er een fraaie website aan hem is gewijd. Met onder andere de spruitjeskoningin in streaming video. Reeds. Heeft u dat?
http://www.xs4all.nl/~johnpiek/schippers.html

- Zo oorspronkelijk en verrassend het werk van Wim T. Schippers is, zo voorspelbaar zijn de creaties uit de Disney-koker. Dat je met deze tamelijk zielloze figuren toch een hele aardige website kunt maken, bewijzen de Disney-pagina's van Michiel Thijssen.
http://home.wxs.nl/~thijssen/dhome/disney.htm

- Niets menselijks is Furbies vreemd. De pluizige elektronische knuffels zijn ook al in het circuit van dames van lichte zeden gesignaleerd.
http://www.fishdot.org/furby/index.html

- Voor Cyber Kids:
Nederland mag dan een kikkerland worden genoemd, maar er gaat een kikkerwereld voor je open als je een bezoek brengt aan het Exploratorium. Het gaat over kikkers in mythes, de geschiedenis, in de natuur en er is zelfs een link naar Frog City, USA.
http://www.exploratorium.edu/frogs/index.html

NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: december 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004