Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Europarlementariėr houdt zich aan gedragscode

Surf mee van hondse kaarten tot een reis door de ruimte

Geplaatst op vrijdag 10 december 1999 | door: Huib Zegers

- Jawel, je kunt zelfs elektronisch een condoleancekaart versturen naar een baasje die afscheid van zijn geliefde huisdier heeft moeten nemen. Of stuur eens een hondse kerstkaart via Bouvierkaarten.
http://www.bouvierkaarten.net

- Als je surft naar de site Acne: zó kom je er vanaf word je uitgenodigd om een geeltje over te maken voor een boekje met tips. Van ons krijg je een gratis tip: ga voor de spiegel staan en uitdrukken maar! Deze techniek wordt uitstekend beschreven in De Avonden van Gerard Reve.
http://huizen.dds.nl/~acneboek

- Het Wilhelmus kan tegenwoordig door doven worden meegezongen met behulp van een doventolk. Verder vind je op de site versies van ons volkslied in het Engels, Frans en Haags. Nu is het wachten nog op een Boerse versie voor Frank & Ronald.
http://www.wilhelmus.nl

- Dat is nog eens NIEUWS: Europarlementariėr Michiel van Hulten belooft op zijn website plechtig dat hij zich aan de gedragscode voor Europarlementariėrs zal houden.
http://www.vanhulten.net

- Voor Cyber Kids:
Maak eens een interessante Reis door het Heelal.
http://users.skynet.be/sky03361

NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: december 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004