Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Koninklijke familie jaagt op vetgemeste 'wilde' zwijnen

Surf mee van speelgoed van het jaar tot chatten met de bandleden van Volumia

Geplaatst op vrijdag 17 december 1999 | door: Huib Zegers

- De verkiezing Speelgoed van het jaar is geen vrouwonvriendelijke wedstrijd waarin het vlees van Tatjana's en Tara's wordt gekeurd, maar een jaarlijks terugkerend competitie waar speelgoed dat je in de speelgoedwinkel kunt kopen wordt beoordeeld.
http://www.speelgoedvanhetjaar.nl

- De malheur van het Haagse OV-bedrijf HTM beperkt zich niet tot inzakkende tramtunnels. Op dit moment heeft men zoveel defecte trams dat er een drietal exemplaren uit het museum moest worden gehaald om forenzen te vervoeren. De 1210 was al zo'n 15 jaar met pensioen.
http://www.hovm.nl/nieuws/PCC_lijndienst/PCC_lijndienst.htm

- Open water zwemmen is de tak van zwemsport die bedreven wordt in plassen, meren, zee, kanalen en ander open water. Het open water zwemmen kent drie sub-disciplines. En er is een website die geheel aan dit fenomeen is gewijd: het Nederlands Open WaterWeb.
http://members.xoom.com/NOWW/index.html

- Hofjacht online gaat over de bloeddorstige en wrede, dieronvriendelijke hobby van de koninklijke familie en aanhang. De kans is groot dat je deze 'sportjagers' één dezer dagen al knallend de stilte op de Veluwe kunt zien verstoren, waar ze heel sportief op vetgemeste 'wilde' zwijnen schieten.
http://www.hofjacht.nl

- Voor Cyber Kids:
Vanmiddag kan je van 17.00 tot 18.30 uur chatten met de bandleden van Volumia. De bezoekers van de Bruna-website kunnen brandende vragen stellen aan zanger Xander de Buisonjé en de andere bandleden en gezellig met hen kletsen.
http://www.bruna.nl

NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: december 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004