Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Verzin een naam voor het volgende decennium

Surf mee van onderzeeër te koop tot de sleestatistieken van de kerstman

Geplaatst op vrijdag 24 december 1999 | door: Huib Zegers

- Veilig vuurpijlen afsteken bij de komende millenniumwisseling? Je kunt nu een bod uitbrengen op een Sovjetonderzeeër met daarin een paar gaatjes waaruit volgens het oorspronkelijke plan kruisraketten met een nucleaire lading in de richting van het perfide westen hadden moeten vliegen.
http://www.subexpo.com

- We kennen allemaal de ziekenomroepen die zieken-, verpleeg- en bejaardentehuizen van verstrooiing voorzien. De circa 3000 jongelui die het Amstelveense Uilenstede bewonen hebben nu ook een eigen zender: Uilen TV. En zelfs hier is een schalkse woordspeler ingehuurd. Wat dacht je van de naam Kabeltjeskrant voor het informatiekanaal?
http://zap.to/UilenTV

- De Benelux Blues Scene handelt over: juist ….de muziek die diep uit het hart komt.
http://www.bluesweb.org

- Terugblikken genoeg in deze tijd van het jaar, decennium, eeuw en millennium. En een ieder heeft mooie herinneringen aan de sixties, de seventies en/of the eighties. Maar hoe gaan we de eerstvolgende tien jaar noemen? De nillies bijvoorbeeld? Breng nu je stem uit op Name the Decade.
http://www.namethedecade.com/index.html

- Voor Cyber Kids:
Statistieken over de slee van de kerstman en meer geheimen over deze wonderlijke kindervriend vind je op een meertalige (helaas geen Nederlands) site, waarop je ook in de gaten kunt houden waar Santa op dit moment is.
http://www.noradsanta.org

NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: december 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004