Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Een kijkoperatie als sportspektakel

Surf mee van de Nederlandse Schaatssite tot Ome Joop's Tour

Geplaatst op vrijdag 14 januari 2000 | door: Huib Zegers

- Morgen en overmorgen wordt er in Noorwegen gestreden om het Europese Kampioenschap Schaatsen Wil je het laatste nieuws over je favorieten of toch nog even dat record bekijken, de Nederlandse Schaatssite verschaft je de gewenste informatie.
http://www.schaatsen.nl//index2.asp

- De Spaanse krant Marca trakteert je op foto's en videobeelden van de binnenkant van de gekwetste knie van voetbalster Nicolas Anelka van Real Madrid. Wordt je beeld zwart, dan heb je waarschijnlijk geklikt op een link naar de hersenpan van de voorzitter van Real's concurrent Atletico.
http://www.marca.es/00/01/12/12artroscopia.html

- De opera La Traviata van Guiseppe Verdi wordt op 22 januari opgevoerd in de Rotterdamse Ahoy. De Internet Society Nederland verzorgt tezamen met Cyber Graphics Center en Media Productiebureau Companions, een live Internet-uitzending van dit spektakel.
http://www.tekstra.nl/operainahoy

- "Met ruim 1,7 miljoen mensen, een koopkracht van meer dan 25 miljard gulden op jaarbasis en groeiprognose-cijfers van over de dertig procent neemt het belang van allochtone consumenten toe", zo lezen we op de site van het nieuwe FoquZine, een webkrant voor etnomarketing.
http://www.foquz.nl/foquzine

- Voor Cyber Kids:
Vijftig jaar geleden legde Joop Legerstee de basis voor de hedendaagse Ome Joop's Tour., een wielerronde door Nederland voor jongens en meisjes van 10 tot en met 13 jaar.
http://dit.is/ojt

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.


vorige Linksom | Overzicht: januari 2000 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2001-2004