Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Pechverhelping in België

Een razendsnelle surftocht van schildpadden naar Dries & Dries.

Geplaatst op dinsdag 9 februari 1999 | door: Huib Zegers

- Ondanks de naam en het onderwerp is het zeker niet één van de traagste sites van het internet, de webhalte van de Stichting Schildpad.
www.schildpad.nl/nlieindex.html

- Touring is zo'n beetje de Belgische ANWB. Op de site kan je onder andere iets lezen over de geschiedenis van 50 jaar pechverhelping in België.
www.touring.be

- We blijven nog even bij onze zuiderburen en wijzen je op een webstrijd onder de naam Webcreatief rond Guido Gazelle. Je wordt opgeroepen een site te maken rond deze dichter en die ter beoordeling door een deskundige jury in te zenden.
www.gezelle.org

- De koning is dood, leve de koning! De officiële website van het koningshuis van Jordanië is al gedeeltelijk vernieuwd.
www.kinghussein.gov.jo

- Uiteraard is het overlijden, de begrafenis en de opvolging van koning Hoessein nog steeds het enige onderwerp in de Jordan Times.
www.access2arabia.com/jordantimes

- Het is jammer voor de ferme jongens en de stoere knapen maar de website van The Best Magazine for the Dutch Army heeft blauwe letters op een blauwe achtergrond en is dus vrijwel onleesbaar.
ourworld.compuserve.com/homepages/dennishoekman

- De olieprijzen dalen dramatisch. Steek je licht eens op bij Oil World, the one stop oil newsletter.
oilworld.com

- Het Fonds Johanna Stichting zoekt actief naar oplossingen voor problemen van kinderen en jongeren met een lichamelijke beperking.
www.fondsjohanna.nl

- Het ABC van het hockey, alle spelregels en een spelregelquiz vind je op Hockey Rules.
home.wxs.nl/~frame

- Voor Cyber Kids:
Dries en Dries zijn dikke vrienden. Of is het toch een tweeling? Ach, wat maakt het uit. Er zijn in ieder geval verhaaltjes over hen.
www.geocities.com/EnchantedForest/Tower/5754


NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: februari 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004