Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Het paars van Freek de Jonge

Surf mee van Freek de Jonge naar Vlaamse Teletubbies

Geplaatst op woensdag 10 februari 1999 | door: Huib Zegers

- Of Freek de Jonge een aanhanger van het huidige kabinet is weten we niet. Feit is dat zijn website paars gekleurd is met een groen middenveld. Je kunt deze webhalte raadplegen als je iets wilt weten over Freek's tournee, een boeking wilt regelen of de biografie van de cabarettier wilt bekijken. Een column en een feuilleton completeren de site.
www.freekdejonge.nl

- Op maandag 22 februari klinkt het startschot voor de Tour de Finance (wie verzint toch zulke oubollige namen?). Het is een serie voorlichtingsbijeenkomsten over financieringsmogelijkheden voor innoverende bedrijven. Deze Tour heeft 17 etappes.
www.tourdefinance.nl/

- De leden van de onlangs opgerichte club die tegen het onnodig gebruik van Engels in Nederland ageert, zullen nog 98 slapeloze nachten hebben van het Nationaal CV-IT Event 1999. Deze "match tussen student, onderwijs en IT" vindt plaats op 20 en 21 mei in de goede stad Groningen.
www.cvit.net

- De zeemansliederenzangers van het shantykoor De Scheepsjoagers hebben het elektronische jaagpad ontdekt. Je kunt ze per elektronische flessenpost bereiken.
users.castel.nl/~sches01

- Voor Cyber Kids:
Dat de Teletubbies een internationale plaag vormen is al langer bekend. Ook in Vlaanderen vallen mensen voor deze gedrochten. Door het voorvoegsel eerste bekruipt ons het bange voorgevoel dat het niet de laatste zal zijn: de Eerste Vlaamse Teletubbies Site.
surf.to/teletubbies.be


NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: februari 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004