Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Tech Women loeren naar male pinups

Hoe een burgemeester kabouter werd: surf mee van mannelijke pinups naar Kabouter Plop.

Geplaatst op vrijdag 26 februari 1999 | door: Huib Zegers

- Het loeren naar menselijk schoon van de andere kunne is niet langer meer voorbehouden aan mannen. De dames van Tech Women vergasten hun bezoeksters op mannelijke pinups die bovendien nog eens maandelijks worden ververst.
http://www.tech-women.nl/pin.htm

- Voor lenige WebWerelders: ga op je hoofd staan of wring je in andere bochten om kennis te nemen van de Web-ring of Acrobatics.
http://home-1.worldonline.nl/~brein/index.html

- Er is sprake van een tweedeling in de mensheid. Je hebt Marco Borsatofans en anderen. De eerste groep verlustigt zich aan een website met wetenswaardigheden over dit zangfenomeen. De anderen surfen er met een hele grote boog omheen.
http://www.aflohr.demon.nl

- Het western rijden is weliswaar uitgevonden door cowboys maar je hoeft je niet perse uit te dossen met Stetson en lasso om aan deze manier van relaxed paardrijden te doen.
http://western.fab.hvu.nl

- Voor Cyber Kids:
De burgemeester van Samson & Gert heeft een bijbaan: hij is namelijk ook te bewonderen als Kabouter Plop. Zou hij nog genoeg tijd over hebben om vliegtuigjes te kleven, eh ik bedoel natuurlijk om aan belangrijke dossiers te werken?
http://members.xoom.com/kabouterplop


NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: februari 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004