Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Een elektrisch blad voor ouders

Surf mee van het BabyCenter tot de minister met de jeugdige uitstraling, Roger van Boxtel

Geplaatst op vrijdag 1 oktober 1999 | door: Huib Zegers

- Kindje op komst? Of net geboren? Het Amerikaanse BabyCenter biedt informatie over zwangerschap, baby's en peuters. Met de mogelijkheid tot het ontvangen van een gepersonaliseerde nieuwsbrief. Bovendien kan je een homepage krijgen en chatten.
http://www.babycenter.com

- Een knetterende webhalte: Ouders Online is "het eerste elektrische blad voor ouders en toekomstige ouders", zo lezen we op de site. Met het oog op het nageslacht moet je misschien toch maar veiligheidsmaatregelen nemen..
http://www.ouders.nl

- De elektronische ontmoetingsplaats van de ouderen der lage landen heeft al een aantal prijzen gewonnen. Je bent nooit te oud om naar SeniorWeb te surfen.
http://www.seniorweb.nl

- De Rutgers Stichting, een club die zich met seksuele problemen bezighoudt, heeft een speciale site voor ouderen opgezet. Vandaag, morgen en overmorgen kan je per e-mail de vraag stellen die je misschien al lang wilde stellen aan een arts of seksuoloog. Als het niet al te druk is wordt die vraag binnen twintig minuten beantwoord.
http://www.rutgers.nl/50+/index.html

- Over Cyber Politici:
Minister Roger van Boxtel heeft een eigen site geopend. Op deze site kan iedereen discussiėren over beleidsonderwerpen uit zijn portefeuille: het Grote Steden- en Integratiebeleid. Deze maand staat de aanpak van het millenniumprobleem centraal. Iedere discussie op de internet-site wordt op de laatste maandagavond van de maand afgesloten met een vragenuur, te beginnen op maandag 25 oktober 1999 van half 9 tot half 10.
http://www.rogervanboxtel.nl

NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: oktober 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004