Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

De ongekroonde koning van de Keizer Karelstad

Een quiz voor jonge boekenwurmen en de relatie tussen boerenkaas en kunstkoeien

Geplaatst op donderdag 14 oktober 1999 | door: Huib Zegers

- Hollands glorie: bezoek de Boerenkaas-site en bekijk hoe dit smakelijke product wordt bereid. Bovendien zou je de uitslagen van het kunstkoe melken toch niet willen missen?
http://leden.tref.nl/~mur00004

- Trans-Sputnik Nederland is een reisbureau dat is gespecialiseerd in treinreizen in de voormalige Sovjet-Unie en naar China.
http://www.tsned.demon.nl

- Nijmegen, de fraaie Keizer Karelstad, heeft een groot aantal rijk getalenteerde inwoners. Eén ervan is muzikant Frank Boeijen. Hij heeft terecht een fraaie fansite: BoeijenWeb.
http://home.plex.nl/~mfgr/boeijen

- Ook al interesseren molens je helemaal geen fluit, de site van Houtzaagmolen de Ster in Utrecht is een bezoek meer dan waard. Niet alleen vanwege het onderwerp en de historische foto's, maar ook door het mooie en verrassende webontwerp.
http://www.houtzaagmolen-de-ster.nl

- Voor Cyber Kids:
Er is een nieuwe site waar twaalf samenwerkende kinderboekwinkels zich presenteren. Maandelijks krijgen kinderen tips en nieuws over nieuwe kinderboekuitgaves. Alle activiteiten die door zowel de stichting als door de afzonderlijke leden worden georganiseerd, komen hier ook aan bod. Tevens is er een quiz voor de fanatieke boekenwurmen.
http://www.kinderboekwinkels.nl


NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: oktober 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004