Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Steek de vlag uit voor Artsen zonder Grenzen

Surf mee van Artsen zonder Grenzen naar herfstlol

Geplaatst op vrijdag 15 oktober 1999 | door: Huib Zegers

- Het kostte polemoloog Leon Wecke een fles port. Op Radio I voorspelde hij dat Chinese dissidenten de Nobelprijs voor de vrede zouden krijgen. Maar de felbegeerde onderscheiding gaat dit jaar naar Artsen zonder Grenzen.
http://www.msf.org

- Nog meer grenzeloosheid: zoek je een lift naar een Europese bestemming? Of heb je er eentje in de aanbieding? De organisatie www.hitchhikers.org bemiddelt.
http://www.hitchhikers.org/nl

- Laat de vlaggen wapperen. Het Vlaggen Documentatie Centrum Nederland verzamelt en verstrekt informatie op het gebied van vlaggen en heraldiek zowel uit Nederlandse als uit het buitenland.
http://home.wxs.nl/~vlagdocn

- De discipelen van de Heilige Fransiscus werken op Stoutenburg, een klein maar fraai landgoed vlakbij Amersfoort, aan een betere verstandhouding met de natuur en het milieu. Dinsdag komen er twee indianen op bezoek.
http://www.stoutenburg.nl

- Voor Cyber Kids:
Nogal wat kinderen krijgen vandaag herfstvakantie. Voor een berg (Engelstalige) informatie over de herfst, herfstspelletjes, najaars clipart, iconen en online spellen met de herfst als thema surf je naar Fall Funn, de speciale herfstpagina's van Kid's Domain
http://www.kidsdomain.com/holiday/fall/index.html


NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: oktober 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004