Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Multiculturele keuken biedt culinaire fusion voor thuisgebruik

Surf mee van een internetspreekuur over kanker naar Kinderlines

Geplaatst op woensdag 27 oktober 1999 | door: Huib Zegers

- Aanstaande vrijdag organiseert de AVRO na de uitzending van Gezondtijd een chat-spreekuur in het kader van 50 jaar Nederlandse Kankerbestrijding/Koningin Wilhelmina Fonds (KWF). Wil je ervan verzekerd zijn dat jouw vraag in de chatsessie wordt behandeld, dan kan je die nu vast stellen.
http://www.avro.nl/gezondtijd

- De recepten van de Multiculturele Keuken zijn "niet altijd letterlijk overgenomen uit de rijkdom van al die verschillende keukens, die de wereld kent. Wel min of meer gecombineerd. Fusion voor thuisgebruik als het ware." Eet smakelijk.
http://www.neerland.nl/multikeuken/menu.html

- Op CabaretWeb kan je een volledige theatershow van zowel Herman Finkers als Bert Visscher bekijken.
http://www.cabaretweb.nl

- Bij alle commotie over het al dan niet weghalen van metatags is het wellicht nuttig om eens een bezoekje te brengen aan de pagina's op de website van de Katholieke Universiteit Brabant, waarop aandacht wordt besteed aan de juridische aspecten van metagtags.
http://rechten.kub.nl/meta

- Voor Cyber Kids:
Kinderlines is een site met van alles en nog wat -vooral veel (huis)diereniformatie- voor jeugdige websurfers. http://www.kinderlines.nl/index.html


NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: oktober 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004