Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Een schaapskudde voor natuuronderhoud

Droomhuis wil van huizenzoektocht geen nachtmerrie maken en Polle Eduard speelt door

Geplaatst op donderdag 28 oktober 1999 | door: Huib Zegers

- Elke dag vertrekt de schaapskudde van Loenen bij Apeldoorn omstreeks negen uur 's morgens van de schaapskooi naar de hei. Een hele werkdag houden de dames in het wollen vacht zich bezig met natuuronderhoud. Op een duidelijke site kan je meer informatie hierover verkrijgen.
http://members.tripod.lycos.nl/Schaapskudde

- The millenium problem in Internet protocols and related applications is een mailinglist betreffende het millenniumprobleem in Internet protocollen. Hardcore voer voor liefhebbers.
http://listserv.surfnet.nl/archives/2000.html

- Droomhuis, je online vastgoedadviseur, zet het internet in om je zoektocht naar een droomhuis niet te laten ontaarden in een nachtmerrie.
http://www.droomhuis.com

- Ook de midlifers ontdekken het wereldwijde web. De website van de middelbare rocker Polle Eduard is daar een voorbeeld van. Met links naar culturele fenomenen als Rob de Nijs en wijlen Nico Haak.
http://www.betuwe.net/~polle

- Voor Cyber Kids:
Zoek je leuke links voor kinderen en jeugdigen? Siebald, de cyberkiduit België heeft er een groot aantal voor je in petto.http://www.stleocol-bru.be/nf/siebald.htm


NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: oktober 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004