Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

De skischansspringers van het 'platteland'

Surf mee van een E-zine voor en door succesvolle migranten tot een speurtocht voor Sinterklaas

Geplaatst op donderdag 18 november 1999 | door: Huib Zegers

Coloured Online is een E-zine voor en door succesvolle migranten. Je kunt nu online de vraag beantwoorden of Bouterse president van Suriname moet worden.
http://www.colouredonline.nl

Dat Nederland één van de platste landen ter wereld is weten we allemaal. Dat er desondanks toch skischansspringers in ons landje schijnen te wonen wisten we tot voor kort niet.
http://jump.to/skispringen

Het Lesbisch Archief Nijmegen verzamelt en bewaart alles dat betrekking heeft op de damesliefde. Daarbij wordt niet gediscrimineerd tussen heden en verleden.
http://www.vrouwen.net/lesbi-an

De bijna twee jaar oude Alvleeskliervereniging wil zich inzetten voor mensen met aandoeningen aan de alvleesklier (pancreas) en informatie geven over al datgene wat met deze ziekte in verband staat.
http://home.wxs.nl/~amjanse

Voor Cyber Kids:
Op de Sinterklaas site van Zonnet kan je niet alleen je verlanglijstje maken, maar ook meedoen met een kleurwedstrijd. Verder kan je het dagboek van een Zwarte Piet lezen, meezingen met leuke liedjes en vragen stellen aan Sinterklaas. Ook kan je Sinterklaas helpen door mee te doen met een spannende speurtocht.
http://sint.zonnet.nl/

NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: november 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004