Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Nieuwe site biedt online hulp bij rouwproblemen

Surf mee van hulp bij rouwproblemen naar de Stoompage van Sint Nicolaas.

Geplaatst op vrijdag 19 november 1999 | door: Huib Zegers

Vandaag heeft de site Rouw het levenslicht gezien. Via de virtuele spreekkamer van dr. J. De Keijser kan je een gratis advies krijgen met betrekking tot rouw(problemen). Tevens kan je via een link gebruik te maken van de Rouwmeter. Met behulp van deze Zelftest Rouw kan je zien of je wel of geen professionele hulp nodig hebt.
http://www.rouw.nl

Wil je weten hoe bepaalde internationale bands aan hun naam zijn gekomen? Origins of Band Names vertelt het je. Op de site vind je verder: The Canonical List of Weird Band Names en The Dead Musician Directory.
http://www.heathenworld.com/bandname/index.html

Sint Maarten is vannacht hardhandig bezocht door de orkaan Lenny. Koningin Beatrix kan daardoor het half Nederlandse eiland niet bezoeken. Voor haar en andere geïnteresseerden is het te hopen dat de site van de plaatselijke Daily Herald snel wordt geupdate.
http://www.thedailyherald.com/

De andere helft van Sint Maarten is Frans. Toch vind je niets over dat Franse gebiedsdeel op de overigens informatieve site van het Frans Verkeersbureau.
http://www.fransverkeersbureau.nl

Voor Cyber Kids:
De enige, echte Sinterklaas onderhoudt een Stoompage, die zich -ondanks de naam- bedient van de modernste technieken.
http://www.sint.nl

NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: november 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004