Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Gesignaleerd: een huis-aan-huis site

Surf mee van het lef om wapens in te leveren tot een levendige balletsite voor kinderen

Geplaatst op dinsdag 14 december 1999 | door: Huib Zegers

- De autoriteiten vragen zich af of jij het lef hebt om je wapens in te leveren. Als je voor Kerstavond je stiletto, vlindermes, pistool of ander wapentuig inlevert bij de politie kom je er zonder straf vanaf.
http://www.hebhetlef.net

- Toch is het altijd handig als de makers van een website zelf aangeven waar het over gaat: "Infodrome heeft als doel een discussie op gang te brengen over de strategische keuzes die de overheid in dit informatie-tijdperk moet maken. Voorwaarde hiervoor is inzicht in mogelijke maatschappelijke veranderingen. Het project is in opdracht van de regering in 1999 gestart en heeft een looptijd van twee jaar."
http://www.infodrome.nl

- Wie zegt daar dat websurfen niet leerzaam is? Weet je bijvoorbeeld wat een Ud is? (Zelfs mijn spellingchecker kent 'm niet.) Nee? Kijk dan maar gauw op het luisterrijke Ud Web.
http://www.xs4all.nl/~gregors/ud/index.html

- Voor Wolvegasters is Wolvega.nu het middelpunt van het wereldwijde web. De makers zijn bescheidener: zij noemen het een huis aan huis site. "What ever that may be", zeggen ze in de Stellingwerven.
http://www.wolvega.nu

- Voor Cyber Kids:
Het Pennsylvania Ballet maakte een amusante en leerzame site over ballet. Kies als het enigszins mogelijk is voor de flash-versie en geniet van de animaties bij het woordenboek met ballettermen en het mime-gedeelte.
http://www.paballet.org/kidsballet

NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: december 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004