Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Spuit de millenniumbug uit je computer

Surf mee van vuurtorens in Nederland tot kerstmis in IJsland

Geplaatst op woensdag 15 december 1999 | door: Huib Zegers

- Zoals WebWereld het informatiebaken op internet is, zo zijn vuurtorens nog steeds belangrijke bakens voor de zeevaart. Op de site Vuurtorens in Nederland vind je informatie over alle vuurtorens die ons kleine landje aan de Noord- en Waddenzee rijk is.
http://members.tripod.lycos.nl/vuurtorens

- Op een braderie in een Zeeuws-Vlaams stadje werkt een standwerker zich een slag in de rondte om een anti millennium bug spray -spuit het goedje in je computer en hij overleeft de millenniumwisseling zonder problemen- aan de man (m/v) te brengen. Als je voor 17 december het formuliertje op de site van Adformatie invult kan je de CD-ROM Millennium Spoof winnen.
http://www.adformatie.nl/adformatie/tamtam.html

- Wellicht wil je wat meer weten over vingerafdrukken. Bijvoorbeeld als je een spreekbeurt wilt houden. Of als je een carrière ambieert als inbreker of computernetwerkbeveiliger. Enfin, Lines on line is er voor jou!
http://www.fingerprints.demon.nl

- Het Canadese biedt je de mogelijkheid om een keuze te maken uit 17 tv-programma's die in een hoekje van je beeldscherm worden getoond terwijl je gewoon doorgaat met de dingen die je normalerwijze op je PC doet.
http://icravetv.com

- Voor Cyber Kids:
"God Jul". Lijkt IJsland je niet het ideale land om kerstmis te vieren? Bekijk het zelf maar op een uitgebreide site.
http://rvik.ismennt.is/~neyglob/verk/comenius/xmas/jol.html

NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: december 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004