Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Meet je boezem online voor een perfect passende beha

De kunst van het erotisch papier vouwen en het Groot Dictee der Nederlandse taal

Geplaatst op dinsdag 21 december 1999 | door: Huib Zegers

- Ben je gisteravond zo geëxalteerd geraakt door het Groot Dictee dat je de draad een beetje bent kwijtgeraakt? Of wil je de zeer terzake doende tekst op de homepage -"HET GROOT DICTEE DER NEDERLANDSE TAAL. help"- met eigen ogen zien? Surf dan naar:
http://www.omroep.nl/nps/tv/dictee

- Nijmegen is bij uitstek de stad om de millenniumwisseling te vieren. De artistieke resultaten van meer dan 2000 jaar beschaving aan de oever van de Waal zijn te bewonderen in het gloednieuwe museum Het Valkhof.
http://www.museumhetvalkhof.nl

- Seks en erotiek zijn geliefde onderwerpen in de beeldende kunst en op het internet. Het lijfelijke genot is tegenwoordig ook doorgedrongen tot de edele kunst van Origami. Op de Underground Origami Page kan je zien hoe je papiertjes zodanig kunt vouwen dat er wellustige zaken ontstaan.
http://lynx.neu.edu/z/zbrown/ug.html

- Pamela Anderson heeft vermoedelijk beha-maat E90. Het Belgische Beline kan haar 42 perfect passende modellen leveren van zeven merken in twaalf verschillende kleuren. Het bedrijf meent dat één op de drie vrouwen de verkeerde BH draagt en biedt aspirant-klanten een online Beha-meter aan.
http://www.beline.net/idbe001.htm

- Voor Cyber Kids:
Elke dag in de adventtijd een leuke tekening met een heel kort (vervolg)verhaaltje over een kat die een winkeltje heeft in het Engels, Frans of Italiaans.
http://advent-calendars.com

NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: december 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004