Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende of ergernis wekkende en in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Presenteer je eigen radioshow als E-jay

Kamperen in adamskostuum en een stichting die het literaire schrijven wil bevorderen.

Geplaatst op woensdag 22 december 1999 | door: Huib Zegers

- Kunstenaar Chriz van Jaarsveld presenteert zijn werk via Chrizzart aan een wereldwijd publiek.
http://www.artnoize.com/chrizzart

- Als je nu naar buiten kijkt kan je je nauwelijks voorstellen dat je wellicht over een paar maanden in adamskostuum door de vrije natuur kuiert. De Naturistische Campinggids zegt de meest uitgebreide van zijn soort in Europa te zijn. Dat kunnen we niet beoordelen, maar de foto's zijn smaakvol.
http://www.natuurlijk.com/

- Vind je het leuk om plaatjes te draaien en iets over de muziek te vertellen? En wil je zelf dj worden? E-Jay biedt je de mogelijkheid om voor een groot publiek je kunsten te vertonen.
http://www.e-jay.nl

- "Stichting Schrijven is er voor alle schrijvers, met welke ambitie dan ook. De Stichting stelt zich ten doel het literaire schrijven en de kwaliteit van het schrijven te bevorderen. Het stimuleren van plezier en voldoening in het schrijven zijn daarbij belangrijke aandachtspunten."
http://www.xs4all.nl/~schryven

- Voor Cyber Kids:
BONNIE'S FUN THINGS TO DO ON THE COMPUTER is een site die een Amerikanse moeder heeft opgezet voor haar zesjarige dochter. Zij hoopt dat ook andere kinderen er plezier aan zullen beleven. Nu met een speciale kerstafdeling.
http://www2.arkansas.net/~mom/bonnie.html

NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: december 1999 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1999-2004