Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

GPV en RPF lusten geen spek en bonen meer

Surf mee van belmelodieën voor je GSM tot een mooie Kinderwereld in Roden.

Geplaatst op vrijdag 28 januari 2000 | door: Huib Zegers

- Het schijnt dat in bepaalde kringen de keuze van de belmelodie van je GSM heel belangrijk is. Ben je in het bezit van een handy van Siemens, Nokia of Ericsson? Maak dan je keuze uit de honderden belmelodieën op Mobile Meloies.
http://www.mobile-melodies.com

- "Dit het oornag in Suid-Afrika gewoonte geword om, as jy iemand met die eerste probeerslag nie telefonies kan bereik nie, 'n boodskap te laat dat dié persoon jóú moet bel. Dít is nie altyd etiket nie.", schrijft Johan Combrink in de Taalskatkis van de Zuid-Afrikaanse krant Die Burger.
http://news.24.com/Afrikaans/die_Burger/taalskatkis/taalskatkis.asp

- 'Eendracht maakt macht' is de gedachte achter het samengaan van het GPV en de RPF dat zaterdag zijn beslag kreeg. De kakelverse ChristenUnie zegt het zelf zo: "De ChristenUnie vertaalt geloof in politiek. Besturend. Getuigend. De ChristenUnie is erbij in de politiek. Niet voor spek en bonen, maar gericht op resultaat."
http://www.christenunie.nl

- Tussen twee wereldoorlogen bouwde men in Frankrijk aan de Maginotlinie, een indrukkende grensverdediging, die het land moest beschermen tegen een Duitse verrassingsaanval. Naast veel feiten kan je op een aardige webhalte ook een virtueel bezoek brengen aan Fermont, één van de artilleriewerken.
http://www.homepages.hetnet.nl/~fortief

- Voor Cyber Kids:
De speelzolder van museum Kinderwereld in Roden, welke medio februari 2000 gereed zal zijn, krijgt als thema: "Van bikkel tot computer" en zal "zowel beeldend, spelend als rijdend zijn invulling krijgen".
http://www.kinderwereld.net

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.


vorige Linksom | Overzicht: januari 2000 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2000-2004