Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Seks is te leuk voor de voortplanting

En verder: kijk uit naar UFO’s en rapporteer ze online en Middeleeuwse mode uit voorraad leverbaar

Geplaatst op dinsdag 7 januari 2003 | door: Huib Zegers

Raeliaanse Revolutie
Daar maakten die buitenaardse wezens toch een klein foutje: ze maakten een Fransman deelgenoot van hun plannen met de wereld en de mensheid. Daardoor duurde het decennia en vele UFO waarnemingen lang totdat het Grote Plan in vele slechte vertalingen tot ons, niet-francofone aardse stervelingen, doordrong. Op de Raeliaanse Revolutie kun je onder andere lezen dat seks te leuk is om slechts te dienen voor de voortplanting en dat daarom het voortbestaan van de mensheid beter gegarandeerd kan worden door het klonen van, liefst olijfkleurige, mensen. Enfin, als je tijd teveel hebt moet je je maar eens verdiepen in het warrige complex van theorieën van deze atheïstische religie. Of is het een sekte?
=> http://www.rael.org/int/dutch/index.html

Zorg over klonen
De Aardlingen van provider A1Host onderwierpen het oermateriaal waarmee de website van Raëlisten is opgebouwd aan een deskundologisch onderzoek en waren niet zo te spreken over de resultaten. "Als dat klonen nu maar goed afloopt...", zo luidt hun met voorbeelden onderbouwde verzuchting. Kij zelf maar eens waarover ze zich druk maken.
=> http://www.a1host.nl/NL/rael.php

UFO Watch
"Onze vraag is niet "Ontdekken we Ufo`s?" maar "Wanneer ontdekken we Ufo`s?", met deze positieve vraagstelling proberen we er achter te komen of Ufo`s daadwerkelijk bestaan", zeggen de makers van Ufo.Xitehost.com. Ze denken dat UFO`s niet alleen via radiosignalen e.d. contact zoeken, ze zouden 'heel goed contact kunnen zoeken via het internet'. Daarom kun je hier UFO meldingen doorgeven, ook als je er zelf eentje bent. Als je wilt weten of er al UFO's voorbij zijn gekomen kun je, op eigen risico, een speciaal programmaatje downloaden.
=> http://ufo.xitehost.com

Middeleeuwse mode
Wil je eens worden 'teruggebeamd' naar de Middeleeuwen? (Of reis je liever per UFO of tijdmachine?) Bereid je dan terdege voor. Bij Dragonheart Medieval Lifestyle zijn harnassen, zwaarden, dolken, helmen, schilden en maliënkolders uit voorraad leverbaar. Daarnaast vind je er nog veel meer op 'middeleeuws gebied'.
=>http://www.dragonheart.nl

Voor Cyber Kids: Sjakie Snoek
Ben jij 'iedere 25ste bezoeker van de website van Sjakie Snoek'? Ja, dan heb je in ieder geval een muismatje gewonnen. Maar in feite zijn alle bezoekers van deze site winnaars. Want je kunt er spelletjes doen, prijzen winnen en kleurplaten vinden.
=> Sjakie Snoek 's website

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.


vorige Linksom | Overzicht: januari 2003 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2001-2004