Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

Het grootste online opinie-panel van Nederland

En verder: online zoeken naar penvrienden (m/v) en een eeuwenoude kerk herbergt een gemeente die jong van hart is

Geplaatst op vrijdag 26 november 2004 | door: Huib Zegers

Vox populi
Twee Vandaag, het dagelijke actualiteitenprogramma van de TROS en de AVRO, heeft de ambitie uitgesproken het grootste online opiniepanel van Nederland op te willen zetten. Via het programma worden deelnemers opgeroepen deel te nemen aan enquêtes over actuele onderwerpen. Voordat je je mening kunt ventileren over actuele onderwerpen als gezondheidszorg, arbeid en pensioen, onderwijs, veiligheid en integratie dien je wel eerst je profiel op te geven. De uitkomsten van de online enquêtes worden gebruikt in de televisie-uitzendingen.
=> www.tweevandaag.nl/index.php?module=PX_Story&type=user&func=view&cid=152

Penvrienden
De online gemeenschap Penpal International heeft op dit moment op de kop af 15413 leden die allemaal met elkaar willen corresponderen. En ook jij kunt daar gratis bij zijn. Klim in de pen dus.
=> ppi.searchy.net

IDFA
Het is een traditie geworden. Als de blaadjes gaan vallen en de storm buiten loeit gaan we knus in een Amsterdamse bioscoop naar documentaire films zitten kijken. Het is al een tijdje beig en wordt overmorgen afgesloten. Maar terugkijken kan nog geruime tijd.
=> www.idfa.nl

Oude kerk blijft jong van geest
De Nicolaïkerk in Utrecht stamt uit het begin van de 12e eeuw. De naam van de kerk verwijst naar haar ligging op een knooppunt van waterwegen, want St. Nicolaas was de beschermheilige van de schippers. Met haar twee torens en de galerijen boven de zijbeuken moet de kerk een rijke indruk gemaakt hebben. In de loop van de tijd is ze een aantal malen verbouwd en vergroot. Op een heldere website lees je meer over de geschiedenis van deze stokoude kerk en haar springlevende gemeente van vandaag.
=> www.nicolaikerk.nl

Voor Cyber Kids: Sinterklaassfeer
De homepage van Juf Marlous staat helemaal in het teken van Sinterklaas. En er is ook al een kleine vooruitblik naar Kerstmis.
=> members.home.nl/sdijksma/

Tenslotte: vijf jaar geleden in Linksom:
=> Gokken is verstandig tijdens een psychologische test

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

Weet je wat ook leuk is: Triv-it, 'ict en internetnieuws met een knipoog'.


vorige Linksom | Overzicht: november 2004 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2004