Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Een webstek voor vliegend personeel

En verder: Didgeridoo, Boxmeer, computergenealogie, platteland & het Zeeuwse COC

Geplaatst op donderdag 20 maart 1997 | door: Huib Zegers

- Zij die vliegtuigen besturen of daarin koffie en kotszakken serveren, proficiat! U hebt een eigen plekje op het Internet gekregen: de Crew Site. Op deze pagina's, die gedeeltelijk nog in ontwikkeling zijn, vinden piloten, boordwerktuigkundigen, pursers en stewardessen het laatste nieuws, de lekkerste adresjes van Abu Dhabi tot en met Vancouver, een ruilbeurs en andere nuttige zaken voor aviateurs. Wellicht kunnen ook gewone luchtreizigers van sommige informatie profiteren.
http://www.hera.nl/crew/crewsite.html

- Je hoeft niet noodzakelijkerwijs naar Australië te vliegen om te kunnen spelen op een uitgeholde boomstam, ofwel een Didgeridoo. In ons kleine natte landje zijn er ook workshops en concerten te bezoeken waarop dit instrument uit de Australische woestijn centraal staat. Op de site van The Dutch Didgeridoo Association vind je alle informatie.
http://www.xs4all.nl/~edtol/

- Wat er vanavond te doen is in Cultureel Centrum De Weijer in Boxmeer is letterlijk een ?. Veel andere mededelingen betreffende het culturele leven tussen Cuyk en Venray komen wel door.
http://www1.tip.nl/users/t192903/

- Als je aan computergenealogie doet bekijk je niet de stamboom van je Pentium of die van Bill Gates. Waar houdt de afdeling computergenealogie van de NGV zich dan wel mee bezig? De afdeling wil de individuele genealoog ten dienste zijn bij zijn genealogisch onderzoek, en dit onderzoek bevorderen door de mogelijkheden die de automatisering biedt.
http://www.globalxs.nl/home/n/ngvcg/ngv-comp.htm

- De Ommer Marke is een vereniging die probeert het platteland leefbaar te houden. De vereniging stelt: "De overheid en natuurgroepen stellen tegenwoordig veel wetten en regels. Deze wetten zijn goed voor het milieu, maar vragen veel van de boeren". De Ommer Marke probeert een constructieve bijdrage te leveren en geeft daarvan veel voorbeelden op de webpagina's.
http://www.worldaccess.nl/~ommermrk

- Het is nog geen Pasen, maar homo's en lesbo's die hun ei kwijt willen in Middelburg kunnen daarvoor tijdens 'kantooruren' (maandag en woensdag van 20.00 tot 21.00 uur!) terecht bij de afdeling Midden-Zeeland van het COC. Deze mededeling en heel veel andere zaken vind je op deze uitgebreide site.
http://www.zebi.nl/~nvih/#COC_MZ

NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd. Deze aflevering heette oorspronkelijk De SiteWijzer.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: maart 1997 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1997-2004