Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Een site vol orgels en orgelmuziek

En verder: paarden, treinen, belastingen & Utrecht

Geplaatst op vrijdag 21 maart 1997 | door: Huib Zegers

Heel veel links naar van alles dat met orgels en orgelmuziek te maken heeft vind je Betlehems Orgelsite.

Op het Internet is het maar een kleine sprong van orgels naar paarden. Alles over spring-, dressuur- en andere sportpaarden en paardensport is te vinden op de site van de N.H.S. (Nederlandse Hippische Sportbond). Dat is een stichting waarbij zestien organisaties zijn aangesloten. De N.H.S. en haar leden houden zich bezig met de recreatieve paardesport en de disciplines springen, dressuur, military, aangespannen sport, voltige en endurance op internationaal, nationaal en regionaal niveau. Het doel van de N.H.S. is om de paardensport te bevorderen en te promoten en een goede samenwerking tussen de paardensportorganisaties te bewerkstelligen.

Bericht aan treinreizigers: dit weekeinde voert de NS een enorm aantal werkzaamheden uit. Daardoor rijden er veel treinen niet en is er een wijziging in de geldigheid van de OV-studentenkaart. Alle info op werkzaamheden aan het spoor.

Wat uw financiële bijdrage aan deze railwerkzaamheden is kunt u laten uitrekenen! U vult een formulier in, drukt op een knop en krijgt antwoord op de prangende vraag: Waar gaat mijn belastinggeld naar toe?. Jeroen van der Zouwen, student fiscaal recht aan de Rotterdamse Erasmus Universiteit, maakte dit fraaie inzichtverschaffertje in opdracht van NRC-Handelsblad, waar het prijkt op de pagina's van de rubriek Profiel, aflevering: Belastingen.

Of de provincie Utrecht nog geld van u krijgt weten we niet. Feit is echter dat de kleinste provincie van ons land een eigen site in opbouw heeft. De provincie Utrecht geeft daarop informatie aan bedrijven, over wegafzettingen en u kunt er terecht voor persberichten.

NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd. Deze aflevering heette oorspronkelijk De SiteWijzer.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: maart 1997 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1997-2004