Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Vegetarische balletjes op een dito plekje

En verder: kunstkisten, ErotiekNet, vouwfietsen en digitale paraplu

Geplaatst op maandag 24 maart 1997 | door: Huib Zegers

De woensdag is al sinds mensenheugenis gehaktdag. Maandag wasdag daarentegen heeft aan belang ingeboet. Zoveel zelfs dat we overwegen om die dag aan iets anders te wijden. Aangezien in Nederland varkenspest en gekke-koeien-ziekte om één of andere reden in het weekend de kop op steken en de SiteWijzer (toevallig) op maandag aandacht besteedde aan het Vegetarische Plekje suggereert ene Jan Lieftink om de eerste werkdag van de week het motto 'maandag, vegetarische-balletjesdag' mee te geven. Eigenlijk wil hij dat we altoos vegetarisch eten en hij doet daarvan kond in zijn Vegatopia, digidorp voor lekker vegetarisch eten.

Of er ook vegetarische hapjes waren weten we niet. Maar gezellig was het wel afgelopen woensdag in het uitvaartcentrum aan het Rengerspark 2 in Leeuwarden. Friese kunstenaars hadden hun best gedaan om de fraaiste doodskist te maken in de wedstrijd: 'Keunst of Kiste? In persoanlike grêfkiste'. Het werk van winnaar André van der Linden en de overige deelnemers is te bekijken op de site van de verzekeringsmaatschappij NUVA, de organisator van de wedstrijd. Ben je in Ljouwert, dan kun je de kunst-kisten ook 'live' bekijken in het uitvaartcentrum (t/m 25 mei op vrij/zat/zon van 14.00 tot 17.00 uur).

U heeft een Internet-account voor uw werk of uw studie. U heeft natuurlijk helemaal geen behoefte aan seks en erotiek op het net. Daarom interesseert het commerciële ErotiekNet.BBS u helemaal niet. En de vele links naar (gratis) blote plaatjes boeien nog minder.

Over seks gesproken: dat een snelle bolide wordt beschouwd als een fallussymbool is algemeen bekend. Ook zaktelefoons schijnen in die categorie thuis te horen. Maar... vouwfietsen ? De initiatiefnemer van het forum Anti vouwfietsen in de trein heeft wel een heel bijzondere vorm van penisnijd.

We begaven ons al op (het fietspad naast) de digitale snelweg die digitale steden en dito dorpen verbindt. Nog nooit hadden we last van regen. Maar je weet het nooit zeker en daarom zijn we blij dat we nu de 'digitale branche-paraplu' hebben gevonden. Voorlopig is ie alleen bestemd voor managers in de levensmiddelenhandel en -industrie en toeleveranciers. Hij gaat door het leven onder de naam: FoodNet

NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd. Deze aflevering heette oorspronkelijk De SiteWijzer.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: maart 1997 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1997-2004