Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

B&W van Den Haag: een kleurloos stelletje

En verder: kamperen, jeugdherberg, Volendam, cultuur, Laura & Tim

Geplaatst op woensdag 26 maart 1997 | door: Huib Zegers

Het is een kleurloos stelletje: de burgemeester en wethouders van Den Haag. Althans zo worden ze geportretteerd op de webpagina's van de residentie. Verder hebben ze een uiterst keurige site daar in Den Haag. Uiteraard ontbreekt de link naar de homepage van Infocities (zie elders in deze aflevering van WebWereld) niet.

Het is donker, de voorjaarsregen klettert tegen de ruiten en dan denk je onwillekeurig aan kamperen. Gelukkig hoef je niet meer door dat hondenweer om de nieuwe campinggidsen op te gaan halen, want hier is Kampeer Net. Hoewel de site nog niet volledig is biedt-ie al voldoende voorpret voor het kampeerseizoen.

Voor diegenen die er geen moeite mee hebben om vader en moeder tegen wildvreemde mensen te zeggen: de Nederlandse Jeugdherberg Centrale.

Hier hebben we lang op moeten wachten: Nieuw-Volendam online! Dit leuke magazine staat barstensvol plaatjes. Dus even downloaden en je hoeft je nooit meer tussen de Duitsers, Amerikanen, Japanners en andere buitenlui te wringen om af en toe een snuifje onvervalste Hollandse cultuur tot je te nemen.

Cultureel centrum De Lindenberg in Nijmegen viert dit jaar het vijfde lustrum. Op een eenvoudige, maar zeer informatieve site kun je alles lezen over het programma van De Lindenberg, de cursussen en de faciliteiten.

Als de redacteuren van WebWereld van vadertje Drees gaan trekken en in het bejaardentehuis terecht komen is de kans heel groot dat zij zullen worden verzorgd door ene Laura of een Tim. Dat zijn de meest voorkomende namen bij geboorte-aangiften vorig jaar, zo is te lezen op de fraaie site van de Sociale Verzekerings Bank (SVB). Verder tref je er veel informatie aan over AOW, kinderbijslag , nabestaandenpensioenen en andere zaken betreffende de SVB.

NB - De teksten in het Linksom Archief zijn tot 13 augustus 2004 gepubliceerd op WebWereld en/of in de WebWereld Nieuwsbrief. In sommige gevallen zijn de koppen en/of intro's aan deze herpublicaties toegevoegd. Deze aflevering heette oorspronkelijk De SiteWijzer.

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: maart 1997 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©1997-2005