Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

De gerimpelde schaamdelen van Veronica dj's

En verder: het eigen radioprogramma van KRC Genk is nu wereldwijd te beluisteren en reis mee met de Railrunner

Geplaatst op maandag 1 september 2003 | door: Huib Zegers

Opa's radio
Neerlands Hoop had zo'n 35 jaar geleden een aardige conference over een oude opa die aan het strand liggend op een te kleine badhanddoek getergd keek naar een transistorradio waaruit keihard 'River deep, mountain high' weerklonk. Toen jongeren een lekke voetbal voor de zoveelste keer vlak naast hem in het zand deden ploffen, schoot hij kwaad overeind, waarbij hij zich vergiste in zijn eigen snelheid en in die van de jeugd: "Daar ging zijn veel te ruime zwembroek al van hand tot hand in de uitgelaten kring. Opa hield de radio voor de gerimpelde schaamdelen. Hij durfde hem niet meer uit te doen." Het is 99 procent zeker dat de bewuste transistorradio afgestemd stond op Radio Veronica, een zender die later door de overheid wel uit werd gedaan. Sinds het afgelopen weekeinde is de voormalige zeezender echter weer terug in de ether. Veel van de Veronica dj's hebben waarschijnlijk nu zelf kleinkinderen en gerimpelde schaamdelen.
=> http://www.veronica.nl/radio

Snel als de bliksem
Een bliksemschicht verplaatst zich met een snelheid van 100.000 km/sec, zo lezen we op Waar is het gevar, een website in het leven geroepen door energiebedrijf NUON. Hier vind je allerhande tips aangaande je eigen veiligheid die de NUON ook nog eens in gratis boekje heeft vervat. "Bewaar het en weet waar het is. In de meterkast bijvoorbeeld. Misschien komt het van pas als je ooit nog eens gaat klussen, koken of wat dan ook. Vraag het boekje aan en je ontvangt het eind juli thuis." Tuuttuut, da's is snel, sneller dan een bliksemschicht.
=> http://www.waarishetgevaar.nl

UK Nights
Vergaap je aan sfeervolle, merendeel zwart-wit foto's van diverse locaties in het Verenigd Koninkrijk, gemaakt door verschillende fotografen.
=> http://www.uknights.photolucid.com/allplaces.html

Niet in NOVA
Het is een schrale troost voor royale kluchtkoppel Magarita en haar Edwin: hun escapades waren voor het televisieprogramma NOVA belangrijker dan de herdenking van de vijftigste sterfdag van Stalin. Op Gesneuveld vóór de uitzending kun je alsnog kijken naar items die NOVA net niet hebben gehaald.
=> Gesneuveld vóór de uitzending

Voor Cyber Kids: Railrunner
De Railrunner, een haas die te lui is om hard te lopen en daarom de trein neemt, heeft sinds kort een eigen webhalte. Je kunt er pendelen tussen het Centraal Station en de stations Speelplaats, Doedam, Kennisdijk en de informatiebalie. Goede reis en veel plezier.
=> http://www.railrunner.nl

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.


vorige Linksom | Overzicht: september 2003 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2001-2003