Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

Niets is zo swingend als een ASCII tabel

En verder: Amerika is het land van de onbegrensde mogelijkheden: er zijn zelfs Ajax-fans en geef Dikkie Dik snel zijn gekleurde vachtje terug

Geplaatst op woensdag 3 september 2003 | door: Huib Zegers

ASCII Rock
De ASCII tabel heeft absoluut geen geheimen voor de ontwerpers van C404. Deze club maakt kunst, grafische ontwerpen en geluid voor online en andere elektronische media. Een mooi voorbeeld van hun kunstzinnige gepriegel met bits en bytes is ASCII Rock. Met Ascii tekens worden de rocksuccessen van weleer van een clip voorzien. Luister en kijk naar ZZ Top, Led Zeppelin, AC/DC en The Who in een ASCII-video.
=> www.c404.tv/ascii_index.html

ASCII tabel
Even de puntjes op een o of u zetten. Hoe gaat dat eigenlijk ook al weer? En als je bijvoorbeeld een vriendje of vriendinnetje op Curaçao hebt en je wilt het adres typen, hoe krijg je dan dat piemeltje onder de tweede c? Als je even in de ASCII tabel neust, schiet het je zo weer te binnen.
=> www.asciitabel.nl

Paultje bedankt
"Ik wil alle supporters bedanken voor zes fantastische jaren. Krijg kippenvel als ik jullie reacties lees. "Iemand zei ooit: geen hand in hand meer, maar altijd kameraden!" Daar sluit ik me bij aan", aldus de voormalige Feijenoord-aanvoerder Paul Bosvelt die na zijn vertrek naar Manchester City nog altijd op de onvoorwaardelijke steun van Het Legioen kan rekenen. Bovendien schijnt hij nog een afscheidswedstrijd tegoed te hebben. Dus Paul is wellicht op niet al te lange termijn nog één keer in de volgepakte Kuip te bewonderen.
=> www.paultjebedankt.nl

Ajax Yankees
Het wereldwijde web is voor voetbalfans wat water voor een vis is. Geen club, van heel klein tot zeer groot, of er is wel een website aan gewijd. En daarbij trekt men zich niets aan van landsgrenzen. Een fansite voor Real Madrid in Denemarken is net zo gewoon als een Nederlandse fansite voor Barcelona, Juventus, Man U., Arsenal en noem maar op. Het wordt wel wat vreemder als je ziet dat er een Duitse Ajax Fanclub is. Maar een diepgaande Amerikaanse liefdesbetuiging aan de Mokumse heldenclub takes toch wel the biscuit.
=> www.ajaxusa.com

Voor Cyber Kids: Kleurloos
Help! De bekende kat Dikkie Dik heeft geen kleuren meer in zijn vacht! Pak gauw je kleurpotloden of viltstiften om 'm weer een kleurtje te geven. Uiteraard kun je ook je fantasie laten werken en Dikkie Dik een heel ander uiterlijk geven.
=> www.pszdikkiedik.nl/kleurplaten/kleurplaten.htm

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.


vorige Linksom | Overzicht: september 2003 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2001-2003