Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

De schokkende geheimen van de Barbie-familie onthuld

En verder: welk (on)geloof past het beste bij jouw levensstijl en plopperdeplop, dat is nog eens een lollige verpakking

Geplaatst op donderdag 4 september 2003 | door: Huib Zegers

Neo Nazi Barbie
Liefhebbers van suikerzoete Barbiepoppen hebben niets te zoeken op de webpagina's van Spatula Jackson. Daar vind je namelijk reïncarnaties van die schattige Barbie in heel wat minder mooie gedaantes: een Hellraiser, Vampirella en zelfs een Neo Nazi Barbie zijn er te zien. Of wat te denken van de Simpsons in Barbie-uitvoering. Spatula betoverde ook van die kleine pepermuntmachientjes en heeft een wel heel erg eigenzinnige kijk op het Laatste Avondmaal.
=> www.spatulaproductions.com/spatula/

Religie a la carte
De tijden veranderen. Vroeger behoorde je tot een bepaalde religieuze stroming en leefde je min of meer volgens de regels van die club. Met de Reli-wijzer van de Nederlandse Christelijke Radio Vereniging (NCRV) kun je de zaak omdraaien. Geef antwoord op een aantal vragen en kijk welk geloof het beste bij je levenshouding past. Wellicht zul je na het afleggen van de test vertwijfeld roepen: "Mijn god, ben ik echt nix/protestant/katholiek/islamiet*?" (* s.v.p. doorhalen wat er niet uit is gekomen.)
=> http://cgi.ncrv.nl/cgi/ncrv/spiritus/index.htm

Terres-Rouges Festival
"Limp Bizkit, twee jaar geleden nog immens populair als boegbeeld van de trendy rockmuziek, trad dinsdagavond op in een halflege Heineken Music Hall. De magie lijkt uitgewerkt. Van de 5500 beschikbare kaarten voor het optreden werd nauwelijks de helft verkocht", zo lazen we in het Algemeen Dagblad. Dat belooft niet veel goeds voor het optreden van de band vanavond in Manchester, overmorgen in Londen en last and least too in Luxemburg op het Terres-Rouges Festival, waar zondag en maandag in ieder geval ook nog andere bands optreden. Dat is een schrale troost.
=> www.terres-rouges.lu

Plopperdeplop
Heb je ook wel eens een cadeautje gekregen dat was verpakt in van dat bubbeltjesplastic? Uiteraard liet je de bubbeltjes 'poppen' als popcorn en diep in je hart vond je die verpakking eigenlijk leuker dan het presentje. Dan kun je vandaag de dag je geluk niet op als je koers zet naar SnapBubbles.com waar je het virtuele plastic net zo lang kunt laten ploppen als je wilt. Plopperdeplop, wat een lol.
=> www.snapbubbles.com

Voor Cyber Kids: Medabots
Als je op de nieuwspagina van het Medabots Paradijs –dat is de plek waar Ikki en zijn medabot Metabee hun robattles voeren met tegenstanders als de Screws en waar je heel veel plaatjes, kleurplaten, achtergronden en wallpapers kunt vinden— kijkt, kun je je niet aan de indruk ontrekken dat de serie niet heel erg populair is. Of vergissen we ons schromelijk?
=> http://medabots.anime-paradijs.com

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.


vorige Linksom | Overzicht: september 2003 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2001-2003