Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

Heb jij plezier in je werk?

En verder: de gevolgen van de moord op de Zweedse minister Anna Lindh en twee Oranjeteams in de halve finales

Geplaatst op woensdag 10 september 2003 | door: Huib Zegers

Werkgeluk
Vooruitlopend op het Zweedse referendum over de euro schijnt er een Zweed te zijn die ‘Ja’ heeft gezegd tegen de euro. Wel tien miljoen keer. Het enige dat ie daarvoor hoeft te doen is op de kleintjes letten en een paar honderd man (m/v) de laan uitschoppen. De overige medewerkers van de grootgrutter uit Zaandam krijgen een brief vol peptalk thuis. Dat 't zo fijn is om lid van die kruideniersfamilie te zijn. Enzovoort. Maar dat maken ze zelf wel uit. Ze kunnen, net als jij overigens, hun mening onderbouwen door de online test van Randstad Uitzendbureau te doen. Deze legale koppelbaas onderzocht samen met Motivaction International het werkgeluk van de Nederlandse werknemer. Doe zelf de test en bekijk de resultaten van dit onderzoek per provincie of voor heel Nederland. Je kunt ook het totale rapport downloaden.
=> http://www.werkikgelukkig.nl

Buigen of barsten
Hup Holland Hup! laat de leeuw niet in z'n hempie staan. Zeker niet op een septemberavond in Praag. Overmars staat in de basis en verder ......
=> http://www.knvb.nl

Algarve
En mocht de Nederlandse leeuw vanavond dan toch in z'n ondergoed zijn komen te staan, dan is het wellicht handig om je vakantieplannen voor volgend jaar wat bij te stellen. Dus niet met chips en pils voor de buis maar dan in godsnaam in die bewuste periode met vakantie. Naar de Algarve bijvoorbeeld. Of eh, ...
=> http://www.jacm.net/algarve.com

Woordblindheid
Woordblindheid, oftewel dyslexie is een communicatieprobleem in de hersenen dat ervoor zorgt dat lezen, schrijven en spellen moeilijk tot zeer moeilijk gaat. Maar toch hebben niet alle dyslectische mensen dezelfde problemen. Op deze duidelijke website kun je meer over het probleem te weten komen. Er is onder andere een FAQ pagina en een forum. Verder vind je er verhalen uit de praktijk en goede links.
=> http://www.woordblind.nl

Voor Cyber Kids: Smilies
Wil je jouw persoonlijke e-mailtjes voorzien van een eigen smilie? Of zoek je er eentje die je in een forum kunt gebruiken? Kijk dan eens op Smilies.nl, daar hebben ze er meer dan duizend in voorraad. Met duidelijke aanwijzingen hoe je ze kunt gebruiken. Je mag ze ook downloaden voor je eigen homepage. Helemaal |-) zijn de smilies voor SMS. :-)
=> http://www.smilies.nl

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.


vorige Linksom | Overzicht: september 2003 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2001-2003