Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

Zwarte dinsdag op de Sterrenbeurs

En verder: leuke links naar uiterst slechte zangers en de Doe Een Wens Stichting laat de hartewens van doodzieke kinderen uitkomen

Geplaatst op donderdag 18 september 2003 | door: Huib Zegers

Vallende sterren
"Het met veel bombarie en promotiefilmpjes aangekondigde Sterrenbeurs lijkt af te stevenen op een flop. Met slechts 318.000 kijkers is de start van het tv-programma beroerd te noemen", zo meldt het Algemeen Dagblad vandaag. Uiteraard wijt SBS 6-programmadirecteur Eric van Stade de tegenslag aan de concurrentie van het voetbal. Maar wellicht ligt het ergens anders aan. Bijvoorbeeld aan het feit dat het grootste gedeelte van de 'aandelenportefeuille' bestaat uit omhoog gevallen non-valeurs die lichtjaren over hun 'sell by date' zijn geschoten. Bovendien schijnt het spel voor de meeste Story- en Privé-lezeressen te ingewikkeld te zijn en daarom ook niet interessant om te volgen. Verstandige mensen kennen waarschijnlijk de meeste van de zogenaamde sterren helemaal niet. En laten we nu eerlijk zijn, wie vertrouwt er nu echt op de Sterrenbeursinformatie die wordt verstrekt door roddeltante Wilma Nanninga.
=> http://www.sterrenbeurs.nl

Slechtste zanger
Tiscali Broadband dacht vorige week de slechtste zanger ter wereld te hebben gevonden. Maar nu er is er een nog slechtere op de proppen gekomen. Wellicht moet de redactie van Tiscali nog maar eens rondneuzen op de Sterrenbeurs en waarschijnlijk ontdekken ze daar de overtreffende trap in de sector 'beroerde kwelers'.
=> http://www.tiscali.be/cmsimages/video/eyeoftiger.mpeg

Van Dam naar dam
De beursgenoteerde 'sterren' Caroline Tensen en Gerard Joling verschijnen aanstaande zondag aan de start van de 19e Dam tot Damloop. De Dam tot Damloop telde vorig jaar inclusief de Mini Dam tot Damlopen in Zaandam iets meer dan 26.000 inschrijvingen. De Dam tot Damloop is daarmee nog steeds het grootste loopevenement van Nederland. En de sponsorgelden gaan naar het goede doel!
=> http://www.damloop.nl

Jordaanfestival
Ja, die Gerard Joling is me er eentje. Voordat dat ie naar Zaandam gaat rennen treedt ie ook nog eens op en wel op het 28e Jordaanfestival dat het gehele weekeinde in Mokum op het programma staat. Uiteraard keert ook de snelste stijger van de Sterrenbeurs, volkszanger Dries Roelvink, terug naar de buurt waar eens z'n stijfselkissie heeft gestaan.
=> http://www.jordaanfestival.nl

Voor Cyber Kids: Wensen
De Doe Een Wens Stichting vervult de liefste wens van kinderen tussen de drie en achttien jaar die te kampen hebben met een levensbedreigende ziekte. Op dit moment laat de Stichting zo'n 170 wensen per jaar uitkomen.
=> http://www.doeeenwens.nl

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.


vorige Linksom | Overzicht: september 2003 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2001-2003