Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

Ongehoord goede relaties voor doven

En verder: versla die vasthoudende Jehova’s getuigen met terzake doende bijbelteksten en vergaap je aan al lang uitgefade cassettebandjes`.

Geplaatst op woensdag 24 september 2003 | door: Huib Zegers

Dovenrelatie
Liefde kan blind zijn, maar niet doof. Desondanks vinden veel dove en slechthorende mensen het vaak moeilijk om contacten te leggen. "Het is eenmaal ook zo dat de gelegenheden om contacten te leggen heel beperkt zijn voor doven. Echte uitgaansmogelijkheden of sociale verenigingen voor ontmoetingen, ontspanningen voor doven ouder dan 25 jaar, zijn er bijna niet (meer). Wellicht om die reden kan het moeilijk zijn om een vrienden- en of kennissenkring uit te breiden. Vaak ontbreekt het aan tijd, een druk leven, een vermoeiende baan, studeren kost veel energie", aldus de makers van Dovenrelatie.nl. Dat is een gratis website voor iedereen -jong en oud- die op zoek is naar een date, relatie, maat, sportvriend of een andere vorm van contact.
=> http://www.dovenrelatie.nl

Bijbels zoeken
Zoekt en gij zult vinden: de Bijbel-ZOEK-Machine is bedoeld om de bijbel toegankelijk te maken via het wereldwijde web voor alle mensen en in alle talen. Op deze site vind je onder andere links naar de Statenbijbel, de NBG-bijbel en andere Nederlandstalige bijbels alsmede een aantal bijbels in andere talen. Ook worden er enkele hulpmiddelen geboden voor mensen die nu nog onbekend zijn met de bijbel, om daarin de weg te kunnen vinden. Het is een uitstekend hulpmiddel voor serieuze bijbelstudie en om Jehova’s getuigen met uitgelezen teksten om de oren te slaan.
=> http://www.dit.is/debijbel

Cassettebandjestentoonstelling
De moderne mens anno tweeduizendnu schijnt iets te hebben met cassettebandjes anno negentientoen. Afgelopen vrijdag lieten we je kennis maken met Plusdeck, een nieuw product waarmee je pc alle mogelijkheden krijgt van een cassettedeck. Het is een speciale drive voor in een pc-kast waarmee je bestandsformaten als mp3, wma, wav en Real Audio kunt overzetten van je pc naar een cassettebandje. Vandaag kunnen we je met enige nostalgische gevoelens verwijzen naar de online tentoonstelling van de Top 100 Compact Cassettes.
=> http://www.polaralert.com/exhibition/top100/index.html

Newcastle United
"Ik ken Breda en het Nederlandse voetbal. Ik heb ze (NAC - red) twee weken geleden zien spelen en ze behaalden een goed resultaat het afgelopen weekend tegen Ajax, hetgeen niet makkelijk is, dus we hebben een echte wedstrijd te spelen", zegt sir Bobby Robson, de sympathieke trainer van Newcastle United over de UEFA-cupwedstrijd die het Bredase NAC vanavond tegen de zwart-witte trots van Noord-Oost Engeland speelt. Eventjes gratis registreren en je kunt de fraaie site van Newcastle United zelf bekijken.
=> http://www.nufc.premiumtv.co.uk

Voor Cyber Kids: Herfst
Haast onopgemerkt is de herfst begonnen. Maar bij Pinkelotje hebben ze toch opgelet en een aantal leuke dingen met betrekking tot dit seizoen verzameld. http://www.pinkelotje.nl/herfst.html
=> www.kindertent.nl

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: september 2003 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2003-2004