Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Richt je pijlen op je ergerlijke baas

En verder: gedichten uit vele landen verzameld en je surfgeschiedenis op je harde schijf

Geplaatst op vrijdag 3 september 2004 | door: Huib Zegers

Online ontladen
Je hebt nu eenmaal altijd lieden die zich kapot ergeren aan hun baas, chef of een andere leidinggevende. Speciaal voor hen voor hen is er nu een manier om zich, al dan niet in werktijd, te ontladen door een 'getekende foto' te maken van de chef en daar vervolgens met dartspijltjes op te gooien. Gooi als een dwaas op je baas heet dit kinderachtige gebeuren. Enfin, smaken verschillen.
=> http://www.gooialseendwaasopjebaas.nl

Gedichten
Mijn grootmoeder kon rijmen en dichten zonder haar hemd van haar gat te lichten. Maar in gedichten uit twaalf landen zou zelfs zij verzanden. Zo niet de Nederlandse stichting Poetry International. Op de webhalte van deze club vind je honderden gedichten uit twaalf landen, steeds in de originele taal met daarbij een Engelse vertaling. Met een zoekmachientje kun je gedichten lokaliseren per land of per thema. Daarnaast trakteert Poetry International je op het laatste gedichtennieuws, links en recensies. Wie z'n e-mailadres op de site achterlaat krijgt iedere week een gedicht in zijn of haar elektronische brievenbus.
=> http://www.poetryinternational.org

Politieke zelfmoord
Wim Kan zei het al: "bij politici mag je niet alleen op het uiterlijk afgaan". Maar toch. Als je naar de foto van het bijna voormalige VVD Tweede-Kamerlid Geert Wilders kijkt, krijg je echt de indruk dat je naar John Cleese met een rechterspruik op zit te kijken. Desalniettemin staat vriend Wilders pal voor het Vaderland. De trotse houder van enige deelcertificaten van de Open Universiteit vindt dat Europa niet zo open moet zijn dat de Turken mee mogen doen. Want als geboren en getogen inwoner van Venlo am Rhein weet ie als geen ander dat er uit het oosten niets goeds kan komen. Junks uit Kaldenkirchen of inwoners uit Turkije: ze komen er niet in. De vaderlandsliefde van Wilders, die voor een VVD'er verdacht weinig nevenfuncties heeft, gaat zo ver dat hij zelfs politieke zelfmoord wil plegen en mogelijk lid van de LPF wil worden.
=> http://www.parlement.com/9291000/biof/02258

Waar? O ja, daar
De Recall Toolbar is een gratis programmaatje dat alle pagina's die je tijdens je zwerftochten over het wereldwijde web aandoet indexeert en vastlegt op je eigen harde schijf zodat je ergens nog eens op je gemak kunt terugkeren. Enne, alle opgeslagen info verlaat je machine niet. Dat is toch een heel geruststellende gedachte.
=> http://www.recalltoolbar.com

Voor Cyber Kids: Lachen
"Komt een man een antiekwinkel binnen, en vraagt: 'Is er nog wat nieuws binnengekomen?' Zegt de eigenaar: 'Wat denkt u nou zelf...?'" Jaja, op Moppen voor kinderen kun je dus echt lachen.
=> http://www.moppenvoorkinderen.nl

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.


vorige Linksom | Overzicht: september 2004 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2001-2004