Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

Lekker smikkelen in Flevoland

En verder: lekker allerhande krantensites bezoeken zonder je te registreren en het getypte woord is machtiger dan de haai

Geplaatst op vrijdag 10 september 2004 | door: Huib Zegers

Smakelijk Flevoland
Je zult het misschien niet geloven maar als je over de voormalige Zuiderzee-bodem van Almère via Urk naar Zeewolde trekt kun je op verschillende manieren worden geconfronteerd met de Flevolandse keuken. Jawel. De keuken van onze jongste provincie krijgt volgens de provinciale toeristentrekkers 'steeds meer vorm en een eigen pure smaak'. "Binnenkort kan iedereen genieten van eerlijke gerechten uit het nieuwe land. Dit in het kader van de kookwedstrijd 'Smakelijk Flevoland'", zo wordt op een nieuwe site uit de doeken gedaan. Je kunt op deze webstek kennis maken met restaurants, recepten, streekgerechten en uiteraard met de Flevolandse kookwedstrijd.
=> http://www.vvvflevoland.nl/../../

Condoleanceregister Beslan
"Woorden kunnen mijn verslagenheid niet uitdrukken. Mijn gedachten zijn bij al die gene die slachtoffers zijn van dit onbegrijpelijke drama. In wat voor wereld leven we als kinderen inzet zijn bij een politieke machtstrijd. Walging en ongeloof." Dat zegt Rianne Peters die een condoleanceregister heeft aangemaakt voor de slachtoffers van de vreselijke gebeurtenissen in Beslan. Slachtoffers gijzelingsdrama Rusland is de duidelijke titel van deze plaats op het wereldwijde web waar je je medeleven kunt betuigen.
=> http://www.condoleance.nl/registers/register_3031.html

Ongeregistreerd kranten lezen
Gefopt! Bugmenot.com is site die voor een enorm aantal krantensites over de hele wereld wachtwoorden genereert, zodat je niet de (vervelende) aanmeldingsprocedure door hoeft te lopen om een verhaal te kunnen lezen. Je kunt bovendien een appletje downloaden -waarvoor je je wel eerst moet registreren- waardoor je snel op het moment dat jij het nodig hebt een geldige loginnaam en password bij de hand hebt.
=> http://www.bugmenot.com

Educatieve software
Juffen, meesters en ouders opgelet. De Triangel wil het educatief gebruik van de computer bevorderen door middel van zelfgeschreven software, projecten, tips, voordrachten en ondersteuning. Je kunt flink wat educatieve software downloaden en gratis proberen. Deze Vlaamse site verstuurt ook handige nieuwsbrieven.
=> http://www.triangel.be

Voor Cyber Kids: Getypte haai
Je kunt liegen dat het gedrukt staat, maar wist je dat je op haaienjacht kunt als het getypt wordt? Met andere woorden: tik woorden in op de zijkant van de haai om hem te laten verdwijnen. Als je de ongeschonden de zeebodem bereikt kun je een bonus verdienen, maar je moet wel oppassen voor piranhas en andere verrassingen!
=> http://weaselcircus.com/games/detailed/272.shtml

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.


vorige Linksom | Overzicht: september 2004 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2001-2004