Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

Terugblikken en vooruit kijken (2)

Na ruim zeven jaar is Linsom verhuisd van WebWereld naar 'de Sitewijzer', jouw gids op het wereldwijde web. Een vooruitblik.

Geplaatst op vrijdag 17 september 2004 | door: Huib Zegers

Linksom
Het is niet de bedoeling dat Linksom een naar binnen gerichte rubriek is, maar voor één keertje willen we een uitzondering maken. Linksom zal vandaag voortaan op deze plaats verschijnen en net zoals de afgelopen zeven jaar je voorzien van links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.
=> hier kun je Linksom bookmarken

Linksom Archief
Helaas zijn niet alle afleveringen van Linksom op een centrale plaats opgeslagen. Om het Linksom Archief compleet te krijgen moeten we de oude afleveringen van deze rubriek verzamelen van verschillende harddisks en diskettes en de verschillende bestandsformaten converteren. Dat neemt enige tijd in beslag en daarom zal het archief in stukjes en beetjes online worden gezet.
=> http://homepage.eircom.net/~linksom/linksom-archief.html

De Sitewijzer
De Sitewijzer staat verder nog in de kinderschoen, maar wil op niet al te lange termijn een aanvulling vormen op de verschillende zoekmachines en startpagina's die het Nederlandse taalgebied rijk is. We willen dat doen met zoveel mogelijk geannoteerde links, zodat doelgericht surfen een stuk makkelijker wordt.
=> De Sitewijzer

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.


vorige Linksom | Overzicht: september 2004 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2001-2004