Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

Tuinieren is 'een blijk van weloverwogen creatief kunnen en willen'

En verder: een bewogen rapportage over de Limburgse kolenmijnen en het omgekeerde satanisme van Led Zeppelin

Geplaatst op maandag 27 september 2004 | door: Huib Zegers

Groen eigen plekje
"Nederland verstedelijkt steeds meer", zo constateert de redactie van NEÊRLANDs Tuin. "De behoefte aan een eigen plekje neemt toe. Daarin past ook tuinieren als een blijk van weloverwogen creatief kunnen en willen. Tuinieren zonder kennis van wat groeit en bloeit leidt tot teleurstelling. Wij willen u hier behulpzaam zijn met uitgebreide informatie en door antwoord te geven op al uw vragen over tuinieren." Dat is nog eens een loffelijk streven. En nu snel de hand aan de ploeg geslagen om dat eigen plekje winterklaar te maken.
=> www.neerlandstuin.nl

Glück Auf
'Glück Auf' is de aloude mijnwerkersgroet waarvan ook de mijnwerkers in de Zuid-Limburgse mijnen zich bedienden. Waarschijnlijk zal deze roep in de gedachten van menige betrokkene opborrelen als ze de hernieuwde uitgave van het boek De mijn gaat dicht!onder ogen krijgen. Bij deze heruitgave hoort een bijzonder fraaie en uitgebreide website die de moeite van een zeer langdurig bezoek meer dan waard is.
=> www.demijngaatdicht.nl


Satanische verzen
Er zijn lieden die beweren dat als je de woorden van songs van Led Zeppelin achterstevoren zou afspelen je satanische boodschappen te horen zou krijgen. Ja heus. Luister en huiver! Naar believen om de boodschap of de ongein. Aan jou de keuze.
=> led-zeppelin.j1media.com

Luistervinken
Een hoorspel is een soap of andere serie waarbij je niet naar die vervelende koppen en stereotiepe IKEA-interieurs hoeft te kijken. In De USA lusten ze er wel pap van. In het land van de onbegrensde mogelijkheden zijn er verschillende radiostations waar je minstens één keer per week een hoorspel (drama of komedie) uit de oude doos kunt horen. En op Radiolovers kun je honderden opnames van radio-uitzendingen waarvan de auteursrechten verstreken zijn in MP3 beluisteren.
=> radiolovers.com

Voor Cyber Kids: Prettig wegennet
Het Verkeerspark Assen is een 'wegennet vol pret!' Het is maar dat je het weet. Of er ook prettige files zijn weten we niet.
=> www.verkeersparkassen.nl

Tenslotte: een jaar en tien dagen geleden in Linksom:
=> David van Michelangelo wordt in 't openbaar afgesopt

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: september 2004 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2001-2004