Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

Hoe stralend is jouw mobieltje?

En verder: de geheimen van het Windows register onthuld en kinderen strijden voor de vrede

Geplaatst op woensdag 6 oktober 2004 | door: Huib Zegers

Stralingsniveaus mobieltjes
Fabrikanten van mobiele telefoons hebben voor het eerst gegevens omtrent het stralingsniveau van een groot aantal mobieltjes beschikbaar gesteld voor publicatie op één website. Het Mobile Manufacturers Forum (MMF), een Europese organisatie waarin de meeste fabrikanten van mobiele telefoons zijn verenigd, heeft een pagina op zijn website geplaatst waarop informatie wordt gegeven over de zogeheten Specific Absorption Rate (SAR) waarden van meer dan 300 modellen.
=> www.mmfai.info/public/sar.cfm

Windows Register
Voor de echte liefhebbers die alles willen weten over het Windows Register is er de webhalte met de welluidende naam Mystery Behind Windows Registry. Je vindt er alle mogelijke informatie over het Windows Register: wat het is, hoe de structuur in elkaar zit , welke problemen er kunnen optreden en meer van dergelijke zaken. Wees echter altijd uiterst voorzichtig als je met het register gaat knoeien!
=> www.systweak.com/winreg/winreg.htm


Verre reizen
Wie verre maakt kan veel verhalen. Dat doen René en Jacqueline dan ook op hun Verre Reizen Pagina. Uiteraard doen ze een plaatje bij ieder praatje.
=> home.planet.nl/~renejacq/verre_reizen.htm

Dropload
Moet je een fors tot zeer fors bestand aan iemand doorsturen dan heeft e-mail zo zijn beperkingen. Probeer Dropload eens. Je zet je bestand er weg en degene voor wie het bestemd is kan het gewoon ophalen. En Hollanders: het kost lekker nix!
=> www.dropload.com

Voor Cyber Kids: kinderen voor Vrede
"We leven in een wereld die steeds gewelddadiger wordt. Steeds weer hoor je op het nieuws verhalen over oorlogen, zinloos geweld en verdriet. En steeds vaker zijn onschuldige mensen en kinderen daar het slachtoffer van. Het is voor kinderen moeilijk om dit aan te moeten zien, zonder iets te kunnen doen. De Kinderen voor Vrede willen de wereld laten weten dat ze vrede willen, voor álle mensen!
=> www.kinderenvoorvrede.nl

Tenslotte: vijf jaar geleden in Linksom:
=> 'n Gratis voâhproefie van feinaumenale Haags Humôh

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: oktober 2004 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2001-2004