Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

Speel als plastische chirurg met Mona Lisa

En verder: Tips & trucs voor Windows XP en leeuwenseks op Dierendag

Geplaatst op maandag 4 oktober 2004 | door: Huib Zegers

Mona Lisa opgekalefaterd
Is dat niet de droom van menige man: als plastisch chirurg de ideale vrouw creëeren. Op het wereldwijde web kun je deze droom waar maken en de hand slaan aan niemand minder dan de enige echte Mona Lisa. Het is een leuke reclame voor één of ander schoonheidsproduct.
=> www.drcomenge.com/apothia/apothia.swf

Tips & trucs voor Windows XP
"Het beste besturingssysteem voor zakelijke gebruikers is op dit moment Windows XP", zo zeggen de mensen van Bill Gates met de hen kenmerkende bescheidenheid. En ze vervolgen: "Om nog meer rendement uit uw besturingssysteem te halen, hebben wij wederom 10 handige tips en praktische trucs voor u op een rijtje gezet. Lees hieronder hoe u de hoeveelheid virtueel geheugen van Windows XP kunt vergroten, de functie Naar map kopiëren kunt toevoegen, het afdrukken kunt versnellen en meer van dit soort handigheidjes." Mmmm. We zijn te beleefd om tegen te spreken, dus geven we de link maar even door en doen er verder het zwijgen toe.
=> www.microsoft.com/netherlands/../../tips_en_trucs_windowsxp_12.aspx


Virtueel memoblokje
Als je aantekeningen op je pc maakt krast dat vaak zo op je monitor. Beter is het om het op zo'n oerhandig geel post-it stickertje te krabbelen. maar ja, die dwarrelen na een tijdje weer van je machientje af. Daar is nu een oplossing voor: een gratis programma waarmee je virtuele plakkertjes voor jezelf kunt maken.
=> www.kt2k.com/software.php?id=5

Leeuwenseks op dierendag
Vandaag is het overal ter wereld en in Noord-Brabant Dierendag. De website 'Uit in Brabant' maakte er zelfs een speciale pagina voor. Met onder andere leeuwenseks in Tilburg en de ZOOlympics in Overloon. Jawel, je moet er maar opkomen.
=> www.uitinbrabant.nl/opt1/werelddierendag.html

Voor Cyber Kids: Speelstad Oranje
We zitten alweer in oktober en dan kan het wel eens gemeen koud gaan worden. Als je toch lekker wilt ravotten en stoeien enzovoort dan kun je proberen om je ouders, oma's of opa's, ooms, tantes of gewoon de buurvrouw over te halen om met je naar Speelstad Oranje te gaan.
=> www.speelstadoranje.nl

Tenslotte: vijf jaar geleden in Linksom:
=> Slurfen door Blijdorp op dierendag

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: oktober 2004 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2001-2004