Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

Ziek zijn en beter worden volgens Jomanda

En verder: altijd de schoolvakanties en de wijnwaarderingstabel bij de hand en nieuws voor cyber parents

Geplaatst op vrijdag 8 oktober 2004 | door: Huib Zegers

'Healings'
"Wereldwijd zijn de healings erg succesvol en ik ben dankbaar, dat ik daar de gelegenheid krijg de boodschap uit te dragen en zieke mensen mag helpen. Ook daar gebeuren wonderen", zo neuzelt het 'medium' Jomanda op haar website. Desalniettemin heeft het voor Sylvia Millecam niet mogen baten. Justitie is daarom een strafrechtelijk onderzoek gestart naar Jomanda en de andere alternatieve therapeuten die actrice Sylvia Millecam tijdens haar ziekte begeleid hebben. Bekeken wordt of zij vervolgd kunnen worden voor hun aandeel in de dood van Sylvia Millecam. Dat meldde Nu.nl gisteravond.
=> www.jomanda.nl

Handige weetjes
D'r mag nog wel wat bij, maar desalniettemin is Tuxx al een hele handige site met allemaal handige dinsigheidjes. Zoals bijvoorbeeld: een kalender van 2007, de ascii-codes van allerhande moeilijke tekens, een wijnwaarderingstabel, de schoolvakanties en vliegafstanden vanaf Schiphol. Om maar eens wat te noemen. Gelijk boekmarken dus.
=> http://www.tuxx.nl


Verhalen
Suzanne en Peter zijn de uitbaters van de Verhalen-website. Drie keer raden wat je daarop kunt vinden. Voor de familieverhalen is een paswoord vereist. Waarom? Dat staat 'r niet bij.
=> verhalen.mine.nu

Nieuws voor cyber parents
Ouders die hun kinderen een beetje willen bijbenen op het wereldwijde web vinden op Net Family News ontspannende en ook verplichte content. Got it, mum & dad?
=> www.netfamilynews.org/index.shtml

Voor Cyber Kids: Marco uit Best
Hij is zeven jaar en heeft een website samen met zijn papa gemaakt. Hij heet Marco Scheepers. Als je naar zijn website surft moet je wel even het geluid wat zachter zetten, want dat knalt anders echt door de muren naar de buren. O ja, Marco komt uit Best, dus dat is goed.
=> members.home.nl/marco.scheep/

Tenslotte: vijf jaar geleden in Linksom:
=> De millenniumwisseling kan ook leuk zijn

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.

vorige Linksom | Overzicht: oktober 2004 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2001-2004