Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

Een virtueel standbeeld voor Big Bad Al

En verder: moe, verward, beroerd of ziek door electroallergie en eekhoorntjes in de disco

Geplaatst op maandag 11 oktober 2004 | door: Huib Zegers

Rock and roll is better than music
Voor Alfred Lagarde, de legendarische radioman is nooit een standbeeld opgericht. Daarom is bigbadal.radio.nl bedoeld als virtueel standbeeld voor Big Bad Al. Webmaster Maarten Daam zegt: "Op internet is weinig over Alfred Lagarde te vinden. Te weinig. Het is de bedoeling hier beeld -en geluidsmateriaal te verzamelen, om de herinnering aan hem levend te houden en om iedereen die hem nooit op de radio gehoord heeft een kans te geven alsnog kennis te maken met het fenomeen Big Bad Al."
=> www.bigbadal.radio.nl

Electroallergie
"Sommige elektronische apparaten en installaties verspreiden elektrische en elektromagnetische velden die 'elektrogevoeligen' moe, verward, beroerd of ziek maken. We willen meer grip krijgen op de complexe materie van oorzaak en gevolg", dat is de Boodschap van de Werkgroep Elektrische Overgevoeligheid.
=> www.electroallergie.org

Innovatieloket
"Het Innovatieloket wil helpen om Nederland een beetje slimmer te maken. Ons innovatief vermogen moet beter, zegt het Kabinet. En als je naar de landen om ons heen kijkt is dat ook zo. Het Innovatieloket is een marktplaats waar de vraag naar en het aanbod van slimme ICT- en eGovernmentoplossingen bij elkaar komen. Overheden, zoals ministeries en gemeenten, kunnen projecten aanmelden voor openbare aanbesteding. Jonge en innovatieve bedrijven kunnen daarop intekenen." Op zichzelf is daar natuurlijk niets mis mee, maar eh, is er geen slimme oplossing voorhanden om de agenda op deze site (automatisch) aan te passen?
=> www.innovatieloket.nl

Kantoorhumor (geeuw)
Goedesmorgens! Things to do to your colleagues (while they're away) brengt zeikerige kantoorhumor op humorloze wijze in beeld.
=> www.dahdistributing.com/evilofficedecorations/

Voor Cyber Kids: Disco Sauna
Dat zijn nog eens vrolijke eekhoorbtjes! Zij zingen en dansen de Disco Sauna. Wat dat precies is weten we ook niet. Maar leuk is 't wel.
=> discosquirrels.com/

Tenslotte: vijf jaar geleden in Linksom:
=> Zoek gestructureerd naar smakelijke recepten

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.


vorige Linksom | Overzicht: oktober 2004 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2001-2004