Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

Huis, tuin of keuken online inrichten

En verder: met je waar gebeurde verhaal in de krant of op de radio en flashy apenstreken

Geplaatst op vrijdag 29 oktober 2004 | door: Huib Zegers

Inrchting of verbouwing online voorbereiden
Echt handig voor lieden die willen gaan verhuizen of hun stulpje opnieuw willen inrichten en/of hun tuin fors op de schop willen nemen: op Shopto Woningplan is het mogelijk om (gratis) je huis en tuin op schaal in te richten. Zonder dat je met de echte meubels hoeft te slepen kun je al zien of iets past of staat. Als alles naar je zin is geregeld print je de hele zaak uit en stap je goed voorbereid naar de makelaar, winkel of het tuincentrum. Bonus: er hoeft geen software geladen te worden.
=> www.woningplan.nl

Ware verhalen geopenbaard
"Iedereen maakt wel iets bijzonders mee: het geheimzinnige kistje dat je op een rommelmarkt vond, dat ene inzichtgevende moment van helderheid, of de begrafenis die een raar staartje kreeg", alsus de Stichting Schrijven. Om al deze echtgebeurde verhalen te verzamelen organiseert de club het project Ware verhalen - echt gebeurd? schrijf het op!, in samenwerking met dagblad Trouw en KRO's radioprogramma DolceVita. Dit grote verhalenproject start in november 2004 en roept luisteraars en lezers op om hun eigen waargebeurde verhalen op te schrijven en naar hen toe te sturen.
=> www.schrijven.org/wareverhalen

Afslankmethoden getest
Er zijn in de loop der jaren honderden, zo niet duizenden, diëten gepubliceerd. Op Dieetfabels wordt een aantal op kritische wijze onder de loep genomen.
=> www.dieetfabels.tk

Flashy apenstreken
Je zult het haast niet geloven, maar apen spelen de hoofdrol op Monkeyfun. De site staat bol van de zwarte humor en de aapjes gedragen zich lang niet altijd zoals het hoort. Gelukkig maar, anders zou der nix an zijn!
=> www.monkeyfun.com

Voor Cyber Kids: Droomverhaal
Je vindt verhaaltjes voor het slapen gaan op Droomverhaal. Het is een hele leuke site waarop kinderen kunnen inloggen via een soort memory-code. Samen met je vader, moeder, oma, opa of wie je dan ook maar gaat voorlezen bepaal je je keuze, dan hup je warme nestje in, je laat je voorlezen en daarna: dromen maar!
=> www.droomverhaal.nl

Tenslotte: vijf jaar geleden in Linksom:
=> Geniet van kunst uit India

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.


vorige Linksom | Overzicht: oktober 2004 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2004