Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

Linksom of rechtsom blijkt een historische vraag te zijn

En verder: een online Duits/Engels woordenboek met ingebouwde synoniemenvinder en kijk of je virtueel de machtigste man van de wereld kunt worden.

Geplaatst op woensdag 27 oktober 2004 | door: Huib Zegers

Linksom rechtdoor
Linksom is even uit de running geweest. De oorzaak was van technische aard. Maar nu is Linksom terug en wel op volle kracht. De koers is uitgestippeld en gelukkig hoeven we ons in cyberspace niet bezig te houden met de vraag aan welke kant van de elektronische snelweg we ons dienen op te houden. Want of het nu linksom of rechtsom gaat, we bereiken ons doel. Op de normale wegen, paden en spoorwegen is dat heel anders. Ene Brian Lucus heeft een min of meer wetenschappelijke studie gemaakt over het feit dat men in het ene land aan de linkerkant van de (spoor)weg rijdt en in het andere aan de overzijde.
=> www.brianlucas.ca/roadside

Gratis online woordenboek
Dit is leuk en tegelijkertijd handig: een online woordenboek Duits-Engels / Engels-Duits dat bovendien synoniemen bevat. Als je een (Duits of Engels) woord intikt krijg je een vertaling alsmede allerlei termen en uitdrukkingen rond dat woord. En als je voor de optie Synoniem kiest, krijg je..... juist!
=> www.woerterbuch.info

Verkiezingsspelletje
Over een week weten we wie de volgende Amerikaanse president is. Op de site van de Vara kun je deelnemen aan een spelletje waarbij je zelf kunt ondervinden hoe het is om de moeten knokken om de machtigste man van de wereld te worden.
=> amerikabokst.vara.nl

Complottheorieën
Voor liefhebbers van complottheorieën: het Niburu is "een onafhankelijke organisatie die bewustmakend en onthullend nieuws brengt", zo zeggen de Niburuïsten. En zij voegen daaraan toe: "Dit nieuws op zowel politiek, historisch, spiritueel als actueel gebied verschijnt bijna nooit in de reguliere media. Ons team bestaat uit een perfect op elkaar afgestelde groep enthousiastelingen en is gevestigd in Winsum. We werken samen met wereldwijde journalisten, wetenschappers, enz. en zo proberen wij de mensen op de hoogte te houden van het daadwerkelijke nieuws. Wij en vele anderen in Nederland en over de hele wereld zijn tot de ontdekking gekomen dat de media en politiek heel veel verzwijgen voor de burgers. Wij begrijpen dan ook dat de onderwerpen waar wij ons mee bezig houden waarschijnlijk veel vragen zullen opwerpen, maar wij hebben over alles uitvoerige documentatie beschikbaar."
Jaja.
=> www.niburu.nl

Voor Cyber Kids: Ernst, Bobbie & De Rest
De website Ernst, Bobbie & De Rest gaat nauuurlijk over Ernst, Bobbie & De Rest! Da's logisch. En deze vrolijke lieden zijn nu al in de ban van het Sinterklaasfeest. Hoe, wat, waar en waarom? Kijk gauw zelf!
=> www.ernstbobbie.nl

Tenslotte: vijf jaar geleden in Linksom:
=> Multiculturele keuken biedt culinaire fusion voor thuisgebruik

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.


vorige Linksom | Overzicht: oktober 2004 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2004