Inhoud

Achter het nieuws
De actuele weblog van De SiteWijzer met links naar de achtergronden van het nieuws

Linksom
De actuele linkrubriek van De SiteWijzer met links naar mooie, lelijke, ontroerende, ergernis wekkende in ieder geval altijd opmerkelijke websites.

Linkarchief
Het linkpakhuis van De Sitewijzer, waarin duizenden geannoteerde links die sinds 1997 in Linksom zijn gepubliceerd, zijn opgeslagen.

Dossiers
Gebundelde links bij belangrijke gebeurtenissen of grote evenementen

Colofon
Hier vind je alle info over de makers van De Sitewijzer, hoe je met hen in contact kunt komen en meer van dit soort nuttige zaken.

Disclaimer
Een aantal juridische zaken wordt hier uit de doeken gedaan.

Home
Klik op de titel en zo kom je weer helemaal aan het begin uit.

Bookmark Linksom

Managers moeten linkloos door het leven

En verder: foto's van de Apollo-missies en het Sinterklaasjournaal kun je ook op internet zien

Geplaatst op vrijdag 19 november 2004 | door: Huib Zegers

Informatie voor managers
De webstek Managersonline.nl is naar eigen zeggen "met 50.000 bezoekers, ruim 175.000 pageviews per maand en 15.000 emailabonnees het grootste internetmagazine voor directeuren en managers van Nederland." Uiteraard ging onze aandacht vooral uit naar de rubriek 'Links'. Daarin worden links op maar liefst 15 verschillende deelgebieden gegeven. Het aantal links staat tussen haakjes achter die verschillende categorieën vermeld: Management (0), Internet en e-commerce (0), Financieel (0), Commercieel (0), Technisch/ICT (0), HRM (0), Interim (0), Consultancy (0), Ondernemen (0), Tests (0), Opleiding (0), Lifestyle (0), Handig (0), Overig (0), Linkpartners (0). Tsja, na zo'n 'information overload' volgt uiteraard een gepast zwijgen.
=> www.managersonline.nl

Foto-archief Apollo-project
Sommige mensen twijfelen er nog steeds aan, maar er hebben echt mensen op de maan gestaan. Het waren allemaal astronauten die betrokken waren bij het Apollo-project. Voor, tijdens en na de vele Apollo-missies zijn heel wat foto's gemaakt. Deze kiekjes zijn nu opgepoetst en gedigitaliseerd. En ze zijn online te bewonderen in de Apollo Image Gallery. Prachtvol!
=> www.apolloarchive.com/apollo_gallery.html

Geefwijzer
"De Donateursvereniging Nederland is een onafhankelijke en objectieve wegwijzer in de goede doelen wereld, met de volgende doelstellingen:
- Inzicht geven in goede doelen en hun activiteiten: wie is wie en wie doet wat.
- Verantwoording van goede doelen verbeteren.
- Transparantie en toegankelijkheid van informatie vergroten.
- Belangen behartigen van iedereen die geld geeft aan goede doelen.
- De dialoog stimuleren tussen donateurs en goede doelen, om de wensen en behoeften van - beide kanten beter op elkaar af te stemmen."
Om die doelstellingen te verwezelijken heeft deze club op het wereldwijde web de Geefwijzer opgezet. Op deze site kun je zien of de ingezamelde centjes wel op de goede plaats terect komen.
=> www.geefwijzer.nl

Laat de aapjes glijden
Vrolijke apjes kunnen naar beneden glijden via palen die jij aan elkaar hebt verbonden. Bananen zijn goed voor de gezondheid, bommen uiteraard niet. Monkeyslide is gewoon een aardig spelletje. Nix meer. En nix minder.
=> www.ferryhalim.com/orisinal/g3/slide.htm

Voor Cyber Kids: Sinterklaasjournaal
Je kent natuurlijk het Sinterklaasjournaal van de televisie. Als je nu eens een uitzending hebt yemist of je wilt het nog een keer zien dan is het goed om te weten dat je daarvoor ook op het internet terecht kunt.
=> www.sinterklaasjournaal.nl

Tenslotte: vijf jaar geleden in Linksom:
=> Nieuwe site biedt online hulp bij rouwproblemen

!! - Kun je een bepaalde link niet meer terugvinden? Klik dan hier voor meer info.


vorige Linksom | Overzicht: november 2004 | volgende Linksom


This document was created by Huib Zegers ©2004